Teknostart 2020

Teknostart 2020

Teknostart 2020 vil pågå fra tirsdag 11. august til fredag 14. august. Det bes om at alle studenter under Teknostart følger med på NTNU sin temaside om Korona for siste nytt og retningslinjer.

Studenter i gruppearbeid. Foto

(11. – 14. august)

 

Hva er Teknostart?

Teknostart er et obligatorisk oppstartsprogram for førsteårs sivilingeniørstudenter ved NTNU, og vil i 2020 pågå i den første uka av semesteret (uke 33).

Teknostart i 2020 består av et programspesifikt prosjekt med fokus på fagfelt og gruppearbeid.

 

 

Hva skjer?

  • Mandag 10. august – Immatrikulering
  • Tirsdag 11. august – Fredag 14. august:  – Teknostart fra 09:15 - 16:00 – se timeplan for ditt studieprogram i menyen til høyre eller lenger ned på siden (timeplanen er under arbeid)
  • Uke 34 – Ordinær undervisning

Oppfriskningskurs i matematikk

Det arrangeres et frivillig oppfriskningskurs i matematikk i uken før Teknostart 3. – 7. august. Kurset gir en oppfriskning i matematikk fra Videregående. I 2020 vil kurset gå digitalt. Kurset er åpent for alle nye studenter på NTNU, også de som ikke deltar på Teknostart.

Dette bør du gjøre på forhånd

Informasjon om hva du bør gjøre som ny student ved NTNU finner du her. Det er lurt å gjøre unna så mye som mulig allerede før studiestart. 

Kom-i-gang-dagen

Kom-i-gang-dag på Gløshaugen vil ikke arrangeres som normalt i 2020. Nettsiden inneholder likevel mye nyttig informasjon for nye studenter.

Timeplanen for ditt studieprogram

 

Timeplan og aktiviteter for ditt studieprogram finner du her:

Spørsmål? Send epost til  teknostart@math.ntnu.no

10 aug 2020