Studentliv

Studentliv


Studenliv i Trondheim

NTNU Dans Foto: kai Dragland

Student i Trondheim

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby.

Trondheim har over 180 000 innbyggere og 33 000 studenter som setter sitt preg på byen. Basen for mange er Studentersamfundet. Frivillige herfra arrangerer Norges største kulturfestival, UKA, annethvert år. Studentene i Trondheim står også bak verdens største internasjonale studentfestival, Internasjonal Studentfestival i Trondheim, ISFIT.


Studentliv i Gjøvik

Stuent i Gjøvik

Student i Gjøvik

Gjøvik ligger vakkert plassert ved Mjøsa og har gode utdanningstradisjoner. Gjøvik har cirka 4 000 studenter som setter sitt preg på byen

Gjøvik er en internasjonal studieby. Fagmiljøene har et utbredt samarbeid med samfunns- og næringsliv nasjonalt og internasjonalt.

NTNU i Gjøvik tilbyr studier innen informatikk, media, teknologi, helse, økonomi og ledelse.


Studentliv i Ålesund

Selfie

Student i Ålesund

Ålesund er kåret til Norges vakreste by (The Times) med sin jugend- stil og nærhet til hav og fjell. Ålesund har lange tradisjoner som handelsby og næringslivet bygger på en sterk gründermentalitet og mange innovative miljøer. Ålesund har 2 300 studenter som setter sitt preg på byen.

NTNU i Ålesund har i dag dyktige fagmiljøer og tilbyr studier innen ingeniørfag, biologiske fag, helsefag, maritime fag og økonomisk- administrative fag.