Sivilingeniør/masterprogram 5-årig, Trondheim

Industriell økonomi og teknologiledelse


Tverrfaglighet

Muligheten til å kombinere teknologi med økonomi og ledelse er det som gjør Indøk-studiet unikt. På Indøk lærer du å beherske komplekse problemstillinger i tverrfaglige team. Du bygger videre på matematikk og fysikk fra videregående, og får også etter hvert dybdekunnskap innenfor økonomi.


Jobbmuligheter

Indøkere er blant de mest ettertraktede studentene i det norske næringsliv, og mange sikrer seg jobb før de er ferdige med studiet. I dag finner vi indøkere i over 700 forskjellige bedrifter i Norge og utlandet. De finnes eksempelvis i store industriselskap som Statoil og Orkla, i høyteknologibedrifter som Microsoft, innen bank og forsikring, innen IT og telekommunikasjon, for eksempel Telenor, eller innen konsulentvirksomhet som Accenture, Boston Consulting Group og McKinsey. Valgmulighetene er mange!


Sosialt miljø

Det er et veldig godt sosialt miljø på Indøk, både innad i klassene og på tvers av årskurs. Linjeforeningene har arrangementer hver uke i løpet av semesteret, så det er alltid noe som skjer på Indøk. Det første som møter deg når du starter på Indøk er fadderukene. Dette er en to uker lang periode med arrangementer for at du skal bli kjent med dine nye klassekamerater.

Wed, 28 Feb 2018 09:08:37 +0100
Fakta

Gradsnivå: 
Sivilingeniør / Masterprogram (5-årig)
Studieprogramkode: MTIØT
Studiekode (Samordna opptak): 
194 767

Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse
Fakultet for økonomi

Sted: Trondheim, Gløshaugen
Søknadsfrist: 15. april

Poenggrenser 2017:
Ordinær: 64,0
Primær: 59,6

Spørsmål om studiet:
rekruttering@iot.ntnu.no

Generelle henvendelser:
iot@iot.ntnu.no