Industriell økonomi og teknologiledelse

Masterprogram (sivilingeniør) 5-årig, Trondheim

Industriell økonomi og teknologiledelse


studyprogramme-facts-portlet

Fakta


  • Master

  • Heltid
  • 64.2
    Poenggrense
  • 15. april Søknadsfrist

Om studieprogrammet

Om studieprogrammet

Teknologi, økonomi og ledelse

Muligheten til å kombinere teknologi med økonomi og ledelse er det som gjør studieprogrammet i Industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) unikt. På Indøk lærer du å analysere komplekse problemstillinger i tverrfaglige team. Du bygger videre på matematikk og fysikk fra videregående, og får også etter hvert dybdekunnskap innenfor økonomi og ledelse.


Jobbmuligheter

Indøkere er blant de mest ettertraktede studentene i det norske næringsliv, og mange sikrer seg jobb før de er ferdige med studiet. I dag finner vi indøkere i over 700 forskjellige bedrifter i Norge og utlandet. De finnes eksempelvis i store industriselskap som Equinor og Orkla, i høyteknologibedrifter som Microsoft, innen bank og forsikring, innen IT og telekommunikasjon, for eksempel Telenor, eller innen konsulentvirksomhet som Accenture, Boston Consulting Group og McKinsey. Valgmulighetene er mange!


Sosialt miljø

Det er et veldig godt sosialt miljø på Indøk, både innad i klassene og på tvers av årskurs. Linjeforeningene har arrangementer hver uke i løpet av semesteret, så det er alltid noe som skjer på Indøk. Det første som møter deg når du starter på studieprogrammet er fadderukene. Dette er en to uker lang periode med arrangementer for at du skal bli kjent med dine nye klassekamerater.

18 aug 2020

studyprogramme-facts-portlet

Fakta

ID: 1273379250 Krysspublisert Nyhetsartikkel

Lurer du på noe?

Studentene deler fra studentlivet, og svarer på spørsmål på Instagram: @ntnustudent


Korona: Informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona