Masterprogram (sivilingeniør) 5-årig, Trondheim

Industriell økonomi og teknologiledelse


Om studieprogrammet

Tverrfaglighet

Muligheten til å kombinere teknologi med økonomi og ledelse er det som gjør Indøk-studiet unikt. På Indøk lærer du å beherske komplekse problemstillinger i tverrfaglige team. Du bygger videre på matematikk og fysikk fra videregående, og får også etter hvert dybdekunnskap innenfor økonomi.


Jobbmuligheter

Indøkere er blant de mest ettertraktede studentene i det norske næringsliv, og mange sikrer seg jobb før de er ferdige med studiet. I dag finner vi indøkere i over 700 forskjellige bedrifter i Norge og utlandet. De finnes eksempelvis i store industriselskap som Statoil og Orkla, i høyteknologibedrifter som Microsoft, innen bank og forsikring, innen IT og telekommunikasjon, for eksempel Telenor, eller innen konsulentvirksomhet som Accenture, Boston Consulting Group og McKinsey. Valgmulighetene er mange!


Sosialt miljø

Det er et veldig godt sosialt miljø på Indøk, både innad i klassene og på tvers av årskurs. Linjeforeningene har arrangementer hver uke i løpet av semesteret, så det er alltid noe som skjer på Indøk. Det første som møter deg når du starter på Indøk er fadderukene. Dette er en to uker lang periode med arrangementer for at du skal bli kjent med dine nye klassekamerater.

Mon, 16 Sep 2019 09:29:27 +0200
Fakta

Fakta om studieprogrammet

Følg oss på Instagram

  ntnustudent

Studentene deler daglig fra studentlivet og svarer deg på det du lurer på