BLINK overskrift

BLINK læringshub


Toppbilde

Bilde av studenter som skriver på en tavle
Foto: Elin Iversen/NTNU
 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Jobber du med undervisning innen humaniora eller samfunnsvitenskap ved NTNU? Har du en problemstilling eller praktisk utfordring, og vet ikke helt hvor du skal starte? Da har du kommet til riktig sted.

Det kan være vanskelig å finne ut hvem på NTNU som kan hjelpe deg med hva. Vi i BLINK koordinerer praktisk støtte til utvikling av læring og undervisningsformer, og hjelper deg med å komme i gang.


Podcast

Designelement for podcast


Podcast


Podcast er et populært medium for både undervisere og studenter. Vi kan hjelpe deg i gang, og bistå med planlegging og etterbehandling.

 


Søknads- og prosjektsstøtte

Designelement for prosjekt- og søknadsstøtte


Prosjekt- og søknadsstøtte

Har du et utdanningsprosjekt du ønsker å søke midler til, eller trenger du hjelp til å bygge et godt støttemiljø rundt prosjektet ditt? Har du en idé du trenger hjelp til å komme videre med?

 


Ressurser

Deisgnelement for ressurser


Ressurser


Få tilgang til ulike ressurser, som rom og utstyr, sammen med tilbud om teknisk og praktisk opplæring på ulike nivå. Tilbudet utvides i samarbeid med fagmiljøene, basert på etterspørsel. 

 


Undervisning

Designelement for digital undervisning.


Undervisningsstøtte


BLINK kan bistå i planlegging av ulike typer undervisning, og i undervisningssituasjoner hvor studentene både deltar digitalt og er fysisk tilstede.

 


Kontakt oss

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Du kan kontakte oss:


BLINK ikon

Grafisk element BLINK