Erfaringsbasert master i teknologiledelse og digital omstilling
Teknologiledelse og digital omstilling
Erfaringsbasert masterprogram
- Studiepoeng 7,5-90
- Deltid Nett- og samlingsbasert
- Kostnader Studieavgift
- Søknadsfrist 1. juni og 1. desember
Norsk næringsliv avhenger av at vi lykkes med digitalisering, automatisering, innovasjon og design. Vi må omstille oss mot en mer bærekraftig framtid. Alt dette avhenger av effektiv prosjektledelse.
Programmet gir deg framtidsrettet kompetanse og du kan studere ved siden av jobb. Velg å ta enkeltemner eller en hel mastergrad, og du bestemmer selv progresjonen i studiet ditt.
Studieprogrammet er for deg som ønsker en framtidsrettet kompetanseheving innen ny teknologi, digitalisering, automatisering, digital økonomi, tjenesteutvikling, design eller prosjektledelse.
Du jobber i privat næringsliv, i offentlig virksomhet eller en frivillig organisasjon. Særlig er programinnholdet aktuelt dersom organisasjonen du jobber i er i en endringsfase eller har endringsbehov.
Kanskje er det en stund siden du tok grunnutdannelsen og trenger kompetansepåfyll? Eller kanskje er grunnutdanningen din innenfor et annet fagområde enn det du jobber med, og at du derfor trenger ny kunnskap? Studieprogrammet er særlig aktuelt for deg som er eller ønsker å bli leder.
Du vil få kunnskap om å håndtere og lede omstillingsprosesser utløst av megatrendene digitalisering, bærekraft, kunstig intelligens og usikkerhet i verden, hvor teknologi spiller en sentral rolle i arbeidet. Du vil utvikle evnen til å takle utfordringer knyttet til teknologisk endring og ta ledelsen i denne prosessen.
Utdanningen gir deg svært gode muligheter til å få spennende stillinger med arbeidsoppgaver innen ledelse, teknologi, innovasjon og økonomi.
Du kan ta enkeltemner eller en mastergrad (90 studiepoeng). Du bestemmer selv progresjonen i studiet ditt med unntak av masteroppgaven som må gjennomføres på to semestre.
Masterprogrammet består av basismodul, spesialiseringsmodul og masteroppgave. Du velger mellom disse spesialiseringene:
Dette er et samlingsbasert deltidsstudium, slik at du kan jobbe ved siden av. Det varierer om samlingene er fysiske eller digitale, se mer informasjon på nettsiden for hvert enkelt emne.
Du søker opptak til ett og ett emne.
Når du har fullført tilstrekkelig antall emner, kan du søke om opptak til masteroppgaven.
Opptakskrav:
1. Bachelorgrad eller tilsvarende avsluttet utdanning av minimum 180 studiepoengs omfang, og
2. Minimum to års relevant arbeidserfaring
Opptakskravet til masteroppgaven er at du har fullført fire basisemner og fire spesialiseringsemner i studieprogrammet.
Pris for hvert enkeltemne på 7,5 studiepoeng er kr. 24 000.
Pris for masteroppgaven er kr. 27 100.
Kontakt oss gjerne på
- E-post: videre@ntnu.no
- Telefon: 73596643
For kontakt med saksbehandlere og faglige kontaktpersoner bruk lenka under.