Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studere på NTNU
    • Finn studieprogram
    • Søke opptak
    • Videreutdanning og deltid
    • Forkurs og oppfriskning
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Ansatte

Språkvelger

English

Kirill Mukhatov

Last ned pressefoto
Last ned pressefoto
Foto:

Kirill Mukhatov

Førsteamanuensis
Institutt for bioteknologi og matvitenskap

kirill.v.mukhatov@ntnu.no
73412357 Teknologibygget, Kalvskinnet, Akrinn, Sverres gate 12
Publikasjoner Undervisning Formidling

Publikasjoner

  • Kronologisk
  • Etter kategori
  • Se alle publikasjoner i Cristin

2025

  • Silva Vidal, Vitor Andre; Juel, Sara Slettemark; Mukhatov, Kirill; Jensen, Ida-Johanne; Lerfall, Jørgen. (2025) Impact of processing conditions on the rehydration kinetics and texture profile of freeze-dried carbohydrates sources. Journal of Agriculture and Food Research
    Vitenskapelig artikkel

2023

  • Kendler, Sophie; Kobbenes, Sine Marie Moen; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Lerfall, Jørgen. (2023) The application of microwave and ultrasound technologies for extracting collagen from European plaice by-products. Frontiers in Sustainable Food Systems
    Vitenskapelig artikkel
  • Braathen, Didrik; Mehli, Lisbeth; Mukhatov, Kirill. (2023) Overlevelse av Salmonella Typhimurium og Salmonella Agbeni på tørkede kokosprodukter. NTNU
    Mastergradsoppgave

2020

  • Umutoni, Noelle; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth. (2020) Occurrence, diversity and temperature-dependent growth kinetics of Aeromonas spp. in lettuce. International journal of food microbiology
    Vitenskapelig artikkel

2013

  • Alves-Filho, Odilio; Mukhatov, Kirill. (2013) STUDY OF THE EFFECT OF DRYING CONDITIONS IN ATMOSPHERIC HEAT PUMP DRYING OF GREEN PEAS.
    Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Tidsskriftspublikasjoner

  • Silva Vidal, Vitor Andre; Juel, Sara Slettemark; Mukhatov, Kirill; Jensen, Ida-Johanne; Lerfall, Jørgen. (2025) Impact of processing conditions on the rehydration kinetics and texture profile of freeze-dried carbohydrates sources. Journal of Agriculture and Food Research
    Vitenskapelig artikkel
  • Kendler, Sophie; Kobbenes, Sine Marie Moen; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Lerfall, Jørgen. (2023) The application of microwave and ultrasound technologies for extracting collagen from European plaice by-products. Frontiers in Sustainable Food Systems
    Vitenskapelig artikkel
  • Umutoni, Noelle; Jakobsen, Anita Nordeng; Mukhatov, Kirill; Thomassen, Gunn Merethe Bjørge; Karlsen, Hanne; Mehli, Lisbeth. (2020) Occurrence, diversity and temperature-dependent growth kinetics of Aeromonas spp. in lettuce. International journal of food microbiology
    Vitenskapelig artikkel

Del av bok/rapport

  • Alves-Filho, Odilio; Mukhatov, Kirill. (2013) STUDY OF THE EFFECT OF DRYING CONDITIONS IN ATMOSPHERIC HEAT PUMP DRYING OF GREEN PEAS.
    Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Rapport

  • Braathen, Didrik; Mehli, Lisbeth; Mukhatov, Kirill. (2023) Overlevelse av Salmonella Typhimurium og Salmonella Agbeni på tørkede kokosprodukter. NTNU
    Mastergradsoppgave

Undervisning

Emner

  • MATV4008 - Descriptive Sensory Methods and Experimental design and data analysis
  • MATV3006 - Bachelor Thesis
  • TMAT201P - Internship
  • TBT4507 - Bioinformatics and Experimental design and data analysis, Specialization Course
  • TBT4506 - Biopolymeric materials and Experimental design and data analysis, Specialization Course
  • TMMT5003 - Master Thesis in Food Science,Technology and sustainability
  • TMAT1010 - Process Technology
  • MATV2002 - Statistics and Sensory Methods
  • MATV1012 - Food, Processing Technology and Sustainability
  • TMMT5004 - Master Thesis in Food Science, Technology and sustainability

Formidling

2019

  • Vitenskapelig foredrag
    Dauksas, Egidijus; Mukhatov, Kirill; Jakobsen, Anita Nordeng. (2019) Implementering av digitale verktøy i undervisning av prosessteknologi. NTNU og DIKU Læringsfestivalen 2019-05-06 - 2019-05-07

2013

  • Poster
    Alves-Filho, Odilio; Mukhatov, Kirill. (2013) STUDY OF THE EFFECT OF DRYING CONDITIONS IN ATMOSPHERIC HEAT PUMP DRYING OF GREEN PEAS. DTI Sixth Nordic Drying Conference , Copenhagen 2013-06-05 - 2013-06-07

2011

  • Vitenskapelig foredrag
    Mukhatov, Kirill; Alves-Filho, Odilio. (2011) Modeling Kinetics of Heat Pump Atmospheric Freeze Drying. University of Liège Fifth International Conference on Advanced COmputational Methods in ENgineering (ACOMEN 2011) , Liège 2011-11-14 - 2011-11-17
  • Vitenskapelig foredrag
    Mukhatov, Kirill; Alves-Filho, Odilio. (2011) HEAT PUMP ATMOSPHERIC FREEZE DRYING: ADVANCES IN MODELING AND SIMULATION. NTNU and Aalto University, Finland Nordic Drying Conference 2011 , Helsinki 2011-06-19 - 2011-06-21

NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

  • For ansatte
  • |
  • For studenter
  • |
  • Innsida
  • |
  • Blackboard

Studere

  • Om studier
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning
  • Karriere

Aktuelt

  • Nyheter
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU

Om NTNU

  • Om NTNU
  • Bibliotek
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Organisasjonskart
  • Utdanningskvalitet

Kontakt

  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Spør en ekspert
  • Pressekontakter
  • Kart

NTNU i tre byer

  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund

Om nettstedet

  • Bruk av informasjonskapsler
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Personvern
  • Ansvarlig redaktør
Facebook Instagram Linkedin Snapchat Tiktok Youtube
Logg inn
NTNU logo