Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studieprogram
    • Søk opptak
    • Forkurs og oppfriskning
    • Videreutdanning og deltid
    • Studere på NTNU
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
    • Derfor velger vi NTNU
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Hjem
  2. Ansatte

Språkvelger

English

Åse Strand

Åse Strand

Førsteamanuensis
Institutt for bioteknologi og matvitenskap

ase.strand@ntnu.no
73559723 91526512 Akrinn, Kalvskinnet
Publikasjoner Undervisning Formidling

Publikasjoner

  • Kronologisk
  • Etter kategori
  • Se alle publikasjoner i Cristin

2022

  • Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. (2022) Norwegian Consumers’ Skepticism towards Smoke-Flavoring of Salmon—Is It for Real?. Foods. volum 11 (14).
    Vitenskapelig artikkel

2018

  • Rokkones, Klara; Stjern, Berit; Strand, Åse; Utvær, Britt Karin Støen. (2018) Yrkesfaglig praksis i bachelorutdanningen for yrkesfaglærere: En kartlegging av studentenes erfaringer. Nordic Journal of Vocational Education and Training. volum 8 (2).
    Vitenskapelig artikkel

2017

  • Strand, Åse; Rokkones, Klara; Karlsen, Hanne. (2017) En LUR tur i fjæra, Hvordan kan vi utvikle undervisning på yrkesfaglærerutdanningen som ivaretar helhet og sammenheng?. Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling. volum 2.
    Vitenskapelig artikkel

2004

  • Albertsen, Elin Harboe; Grøtli, Anne Mette; Strand, Åse. (2004) Påvisning av hasselnøttprotein (corylin) vha. rakettelektroforese. ?. volum 57 (26-27).
    Faglig artikkel

2003

  • Albertsen, Elin Harboe; Grøtli, Anne Mette; Strand, Åse. (2003) Påvisning av hasselnøttproteiner (corylin) vha. rakettelektroforese. 2003.
    Rapport

Tidsskriftspublikasjoner

  • Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. (2022) Norwegian Consumers’ Skepticism towards Smoke-Flavoring of Salmon—Is It for Real?. Foods. volum 11 (14).
    Vitenskapelig artikkel
  • Rokkones, Klara; Stjern, Berit; Strand, Åse; Utvær, Britt Karin Støen. (2018) Yrkesfaglig praksis i bachelorutdanningen for yrkesfaglærere: En kartlegging av studentenes erfaringer. Nordic Journal of Vocational Education and Training. volum 8 (2).
    Vitenskapelig artikkel
  • Strand, Åse; Rokkones, Klara; Karlsen, Hanne. (2017) En LUR tur i fjæra, Hvordan kan vi utvikle undervisning på yrkesfaglærerutdanningen som ivaretar helhet og sammenheng?. Skandinavisk tidsskrift for yrker og profesjoner i utvikling. volum 2.
    Vitenskapelig artikkel
  • Albertsen, Elin Harboe; Grøtli, Anne Mette; Strand, Åse. (2004) Påvisning av hasselnøttprotein (corylin) vha. rakettelektroforese. ?. volum 57 (26-27).
    Faglig artikkel

Rapport

  • Albertsen, Elin Harboe; Grøtli, Anne Mette; Strand, Åse. (2003) Påvisning av hasselnøttproteiner (corylin) vha. rakettelektroforese. 2003.
    Rapport

Undervisning

Emner

  • MATV3006 - Bacheloroppgave
  • MATV1009 - Matkjemi 1
  • TMAT2005 - Produktutvikling og sensorisk analyse - brygging av håndverksøl
  • MATV2001 - Matkjemi 2
  • TMAT201P - Praksisstudier
  • TMMT5003 - Masteroppgave i matvitenskap, teknologi og bærekraft
  • TMMT5004 - Masteroppgave i matvitenskap, teknologi og bærekraft
  • MATV1012 - Mat, foredlingsteknologi og bærekraft
  • MATV3002 - Matteknologi - kjøtt og fisk
  • MATV2002 - Statistikk og sensoriske metoder

Formidling

2022

  • Poster
    Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Strand, Åse; Fjøsne, Anna Eline M.; Senstad, Birgitte; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. (2022) Consumer sceptism towards smoke-flavouring - Is it for real?. EuroSense 2022 . Elsevier; Turku. 2022-09-13 - 2022-09-16.

2021

  • Faglig foredrag
    Strand, Åse. (2021) Medstudentvurdering - hva er suksessfaktorer når man skal starte med dette?. Åpen Workshop i utdanningsprosjektet DIGGsam . NTNU; Digitalt. 2021-06-14 - 2021-06-14.

2018

  • Vitenskapelig foredrag
    Strand, Åse; Mehli, Lisbeth. (2018) Gir digitalisering av øvinger mer tid til studenten?. Læringsfestivalen . NTNU; Trondheim. 2018-05-03 - 2018-05-04.

2016

  • Vitenskapelig foredrag
    Rokkones, Klara; Stjern, Berit; Strand, Åse; Utvær, Britt Karin Støen. (2016) Yrkespraksis i yrkesfaglærerutdanningen: En kartlegging av studentenes erfaringer. NORDYRK . Det nordiske netværk NORDYRK; Octavia, Roskilde. 2016-06-08 - 2016-06-10.

2011

  • Vitenskapelig foredrag
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne; Hoel, Sunniva; Strand, Åse; Jakobsen, Anita Nordeng. (2011) Røkt, gravet og rå - regional sjømatkvalitet. Fagdag AFT HiST . AFT; 2011-12-15.
  • Intervju
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne; Strand, Åse; Jakobsen, Anita Nordeng; Norvik, Tove W. (2011) Kartlegger bakterier i fersk sjømat. Adresseavisen [Avis]. 2011-06-21.

2010

  • Poster
    Jakobsen, Anita Nordeng; Karlsen, Hanne; Strand, Åse; Nybraaten, Gerd; Frøyen, Ove Johan; Mehli, Lisbeth. (2010) Spontaneous fermentation of locally grown rose hips for farmed-based fruit production. 22nd International ICFMH Symposium Food Micro 2010 ; København, Danmark. 2010-08-31 - 2010-09-03.
  • Poster
    Mehli, Lisbeth; Karlsen, Hanne; Strand, Åse; Frøyen, Ove Johan; Jakobsen, Anita Nordeng. (2010) Hygienic quality of milk and cheese from local farm producers in Norway. 22nd International ICFMH Symposium Food Micro 2010 ; København. 2010-08-31 - 2010-09-03.

2009

  • Intervju
    Strand, Åse. (2009) Samarbeid om yrkesskolelærerutdanning. null [Avis]. 2009-10-01.
NTNU kunnsap for en bedre verden
Studere
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning og deltid
  • Jobbmuligheter
  • Karriereutvikling
  • Studentaktiviteter
  • Studentblogger
  • Hvorfor velge NTNU
Kontakt
  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Skolebesøk og messer
  • Spør en ekspert
  • For alumni
  • Pressekontakter
Oppdag NTNU
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU
  • Bilder og video
  • Nyheter
  • Kart
  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund
Om NTNU
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Utdanningskvalitet
  • Organisasjonskart
  • Om NTNU
Tjenester
  • For ansatte
  • For studenter
  • Blackboard
  • Innsida

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bruk av informasjonskapsler
Tilgjengelighetserklæring
Personvern
Ansvarlig redaktør
Logg inn