Hva kan jeg bli?

NTNUs Entreprenørskole - masterstudium i entreprenørskap (2-årig)

Hva kan du bli?

Rundt halvparten av de uteksaminerte studentene fra NTNUs Entreprenørskole går ut i arbeid i den bedriften de har vært med på å starte i løpet av masterstudiet. Resten velger ansettelse hos et bredt spekter av arbeidsgivere, mange hos etablerte norske teknologibedrifter, andre hos nye og spennende selskaper. Studentenes praktiske erfaring og kombinasjon av forretningsteft og teknologiforståelse verdsettes av norsk næringsliv.

NTNUs Entreprenørskole utdanner ikke bare entreprenører men også intraprenører; mennesker som drar i gang store forretningsprosjekter innenfor rammene av eksisterende organisasjoner. Studentenes erfaring med å sette seg lynraskt inn i nye teknologier, drive intensiv utforskning av markeder og ta strategiske avgjørelser er verdifull på mange områder. Studenter som ikke går rett inn i en egen oppstart har gode forutsetninger for å starte bedrift senere i livet. 


Studenter fra NTNUs Entreprenørskole har stor forståelse for innovasjon og forretningsutvikling. Men det som gjør dem ekstra aktuelle for selskaper som Schibsted er kanskje dette i kombinasjon med teknologiforståelse. Mediebransjen er midt i en teknologirevolusjon og vi har bare sett begynnelsen på morgendagens nyhetssanking, pakketering og distribusjon, eboktjenester, rubrikkmarkeder, og andre konsepter f.eks. innen collaborative consumption. Bransjen er avhengig av talenter som forstår mer enn tradisjonelle prisingsmodeller, og som tør å tenke både nytt og stort.

Sara Kjelstrup
Markedsdirektør EBOK.no
Schibsted Vekst AS


Karriereveiledning – hva kan jeg bli?

NTNU Karriere kan hjelpe deg med å sortere dine muligheter, og tilbyr blant annet kurs, foredrag og veiledning innenfor områdene utdanningsvalg, å være ny student, bevisstgjøring av kompetanse og jobbsøking.


Utdannelse og jobbmuligheter

7000 tidligere studenter har fortalt oss hvordan det har gått med dem etter de ble uteksaminert fra NTNU.


Praksisplasser og jobber

NTNUs studenter er svært attraktive for arbeidslivet. Det lønner seg å komme i kontakt med arbeidslivet før studiene er ferdig. NTNU Bridge kobler NTNU-studentene og arbeidslivet i samarbeid om tema til oppgaver, praksisplasser og jobber.


Bruk NTNU Alumni-nettverket

NTNU Alumni vil være nyttig for deg som student og videre gjennom hele din karriere. Du kan dra nytte av tidligere studenters erfaringer og få innblikk i arbeidslivet nasjonalt og internasjonalt.