Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studere på NTNU
    • Finn studieprogram
    • Søke opptak
    • Videreutdanning og deltid
    • Forkurs og oppfriskning
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Ansatte

Språkvelger

English

Marte Berg Wahlgren

Last ned pressefoto
Last ned pressefoto
Foto:

Marte Berg Wahlgren

Universitetslektor
Institutt for bioteknologi og matvitenskap
Fakultet for naturvitenskap

marte.b.wahlgren@ntnu.no
97785432 Akrinn, 2.etg, Kalvskinnet
Om Publikasjoner Undervisning Formidling

Om

Fagfelt/arbeidsområde

  • Ernæring
  • Konserveringsteknologi
  • Emballasje
  • Vegetabilteknologi
  • Sensorikk
  • Produktutvikling 
  • Bachelorveiledning
  • Praktikantveiledning

Kompetanse

  • Master i Matvitenskap, NMBU
  • Bachelor i Matteknologi HiST

Arbeidserfaring

  • NTNU
  • Drytech
  • Nofima
  • Mattilsynet

Publikasjoner

  • Kronologisk
  • Etter kategori
  • Se alle publikasjoner i Cristin

2017

  • Nguyen, Quoc Cuong; Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard; Varela, Paula . (2017) Understanding the role of dynamic texture perception in consumers' expectations of satiety and satiation. A case study on barley bread. Food Quality and Preference
    Vitenskapelig artikkel

2015

  • Wahlgren, Marte Berg. (2015) Oral processing and satiety perception of bread. Understanding the role of texture and oral processing in consumers' perception of satiety. Ås
    Mastergradsoppgave

Tidsskriftspublikasjoner

  • Nguyen, Quoc Cuong; Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard; Varela, Paula . (2017) Understanding the role of dynamic texture perception in consumers' expectations of satiety and satiation. A case study on barley bread. Food Quality and Preference
    Vitenskapelig artikkel

Rapport

  • Wahlgren, Marte Berg. (2015) Oral processing and satiety perception of bread. Understanding the role of texture and oral processing in consumers' perception of satiety. Ås
    Mastergradsoppgave

Undervisning

Emner

  • MATV3006 - Bacheloroppgave
  • TMAT2002 - Ernæring
  • TMAT2005 - Produktutvikling og sensorisk analyse - brygging av håndverksøl
  • MATV3004 - Matteknologi - melk og vegetabiler
  • TMAT201P - Praksisstudier
  • MATV3002 - Matteknologi - kjøtt og fisk
  • MATV1012 - Mat, foredlingsteknologi og bærekraft

Formidling

2020

  • Poster
    Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. (2020) Norwegian consumers attitudes towards smoke-flavouring of salmon . Elsevier, European Sensory Science Society and Vakgroep EuroSense 2020 9th European Conference on Sensory and Consumer Research , Live and On-demand 2020-12-13 - 2020-12-16

2015

  • Poster
    Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard; Carlehög, Mats; Tomasco, Paula Alejandra Varela. (2015) Dynamic sensory perception as related to satiety in solid foods. A case study on barley bread. 11th Pangborn Sensory Science Symposium , Gothenburg 2015-08-23 - 2015-08-27
  • Vitenskapelig foredrag
    Tomasco, Paula Alejandra Varela; Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard. (2015) Oral processing and satiety perception in solid foods. A case study on barley bread. 8th International Research Symposium “Managing hunger and satiety” , Lyon 2015-04-29 - 2015-04-29

NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

  • For ansatte
  • |
  • For studenter
  • |
  • Innsida
  • |
  • Blackboard

Studere

  • Om studier
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning
  • Karriere

Aktuelt

  • Nyheter
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU

Om NTNU

  • Om NTNU
  • Bibliotek
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Organisasjonskart
  • Utdanningskvalitet

Kontakt

  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Spør en ekspert
  • Pressekontakter
  • Kart

NTNU i tre byer

  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund

Om nettstedet

  • Bruk av informasjonskapsler
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Personvern
  • Ansvarlig redaktør
Facebook Instagram Linkedin Snapchat Tiktok Youtube
Logg inn
NTNU logo