Studiemiljø - Elektronisk systemdesign og innovasjon - masterstudium (5-årig)
Studiemiljø
Hvordan er det å studere elektronisk systemdesign og innovasjon ved NTNU?
Kommer du til NTNU kan du være sikker på at du får bli en del av et fantastisk Studentmiljø. Du har kanskje allerede hørt om eller selv sett det runde røde bygget Studentersamfundet? Der arrangeres det en rekke konserter, fotballdager, søndagsfilmer, stand-up, quiz og ulike fester.
Som student ved NTNU har du også muligheten til å bli en del av idrettslaget NTNUI som har mange ulike idretter. Alt fra innebandy, fotball og volleyball til svømming, dans og klatring.
De fleste av studentene på Elektronisk systemdesign og innovasjon er medlem av linjeforeningen Omega, som arrangerer både sosiale og faglige aktiviteter. Vi har også studentorkesteret Dei Taktlause som sørger for god stemning i Elsys-bygget.
Velger du Elektronisk systemdesign og innovasjon blir du en del av et inkluderende klassemiljø der det legges stor vekt på samarbeid og sosiale aktiviteter allerede fra første semester. Det er egne sosiale arealer i bygget som kan brukes til både gruppetimer og øvingstimer.
Studiebarometeret
-Adresseavisen
Ta gjerne en titt på Studiebarometeret for å se hva sivilingeniørstudentene ved Elektronisk systemdesign og innovasjon synes om studiet. Av 5 mulige poeng har studieprogrammet scoret rundt 4,5 på generell tilfredshet alle år. Undersøkelsen viser at sivilingeniørstudentene ved Elektronisk systemdesign og innovasjon er strålende fornøyd
, skriver Adresseavisen om undersøkelsen fra 2016
Elsys-dagen
I første semester har du emnet Elektronisk systemdesign grunnkurs en hel dag i uken , ofte omtalt som Elsys-dagen. Her blir store deler av tiden brukt til prosjekt- og gruppearbeid. Fire lærere underviser parallelt, og du vil få muligheten til å omgås lærerne på en litt annerledes måte enn gjennom vanlige forelesninger. På Elsys-dagen formidles kunnskap gjennom andre kanaler enn tradisjonelle forelesninger. Lærere og studenter er sammen og bruker kunnskapen til aktiv problemløsning. Du vil også få møte «dagens gjest». Dette vil være en person fra næringslivet, eller med en bakgrunn som kan gi et litt annerledes perspektiv på faget enn det de faste lærerne har.
Trondheim
Byen som preges av studenter
Trondheim er Norges tredje største by og hjem for hele 33 000 studenter. Trondheim har lenge vært kjent for å være landets beste studentby, med en unik studentkultur preget av frivillighet. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.