Elektronisk systemdesign og innovasjon

MASTERPROGRAM (SIVILINGENIØR), 5-ÅRIG, TRONDHEIM

Elektronisk systemdesign og innovasjon

– Studiemiljø


"Koopen" - studentarealet for ELSYS (bilde)

Hvordan er det å studere elektronisk systemdesign og innovasjon ved NTNU?

Kommer du til NTNU kan du være sikker på at du får bli en del av et fantastisk Studentmiljø. Du har kanskje allerede hørt om eller selv sett det runde røde bygget Studentersamfundet? Der arrangeres det en rekke konserter, fotballdager, søndagsfilmer, stand-up, quiz og ulike fester.

Som student ved NTNU har du også muligheten til å bli en del av idrettslaget NTNUI som har mange ulike idretter. Alt fra innebandy, fotball og volleyball til svømming, dans og klatring.

De fleste av studentene på Elektronisk systemdesign og innovasjon er medlem av linjeforeningen Omega, som arrangerer både sosiale og faglige aktiviteter. Vi har også studentorkesteret Dei Taktlause som sørger for god stemning i Elsys-bygget.

Finn en studentaktivitet →

Velger du Elektronisk systemdesign og innovasjon blir du en del av et inkluderende klassemiljø der det legges stor vekt på samarbeid og sosiale aktiviteter allerede fra første semester. Det er egne sosiale arealer i bygget som kan brukes til både gruppetimer og øvingstimer.

Studiebarometeret

Undersøkelsen viser at sivilingeniørstudentene ved Elektronisk systemdesign og innovasjon er strålende fornøyd
-Adresseavisen

Ta gjerne en titt på Studiebarometeret 2018 for å se hva sivilingeniørstudentene ved Elektronisk systemdesign og innovasjon synes om studiet. Av 5 mulige poeng scorer studieprogrammet 4,6 på generell tilfredshet. Undersøkelsen viser at sivilingeniørstudentene ved Elektronisk systemdesign og innovasjon er strålende fornøyd, skriver Adresseavisen om undersøkelsen fra 2016

ELSYS-dagen

Elsys-dagen

Studenter arbeider med elektronikk for målinger på curling-steiner (bilde)

I første semester har du emnet Elektronisk systemdesign grunnkurs hver mandag fra klokken 08.15-16.00, ofte omtalt som Elsys-dagen. Her blir store deler av tiden brukt til prosjekt- og gruppearbeid. Fire lærere underviser parallelt, og du vil få muligheten til å omgås lærerne på en litt annerledes måte enn gjennom vanlige forelesninger. Det fine med Elsys-dagen er den nødvendige kunnskapen formidles gjennom andre kanaler enn tradisjonelle forelesninger. Dermed kan lærere og studenter være sammen og bruke kunnskapen til aktiv problemløsning. Du vil også få møte «dagens gjest». Dette vil være en person fra næringslivet, eller med en bakgrunn som kan gi et litt annerledes perspektiv på faget enn det de faste lærerne har.


Elsys video 2016

Elsys ved NTNU: Teori og praksis fra første dag


Siste endret - studiemiljø

19 des 2019