Studentliv

Student i Ålesund

Rotur i Brosundet


Studiestart 2018

Det er sikkert mye du lurer på som ny student, og vi på NTNU er her for deg når du trenger hjelp og veiledning i små og store spørsmål.

Mer om studiestart, immatrikulering og registrering


 
bilde av hybel

Bomuligheter i Ålesund

Studentsamskipnaden har fire studentbyer i Ålesund. Her kan du søke om hybel i studentbyene. Ålesund har også et stort privatmarked innen utleie. Se oversikt over alle boliger/hybler i Ålesund til leie på finn.no.

 


Studenter

11 grunner til å velge NTNU

Lurer du på hvordan det er å være student? Våre studenter deler av erfaringene de har med studietilbudet vårt.


Bilde på festival

Fadderuka

Bli med på Fadderuka og bli kjent med dine medstudenter allerede fra første dag! Her sluses du rett inn i det sosiale studiemiljøet, møter nye venner og blir kjent med mange av aktivitetene og mulighetene som finnes i studentbyen Ålesund.
 


Rådgiver og helsesøster

Din velferd som student blir sikret

Studentsamskipnaden (Sit) legger til rette for at du skal kunne gjennomføre studiene på en trygg og effektiv måte, i et godt studentmiljø. Blant annet driver de studentboliger, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, bokhandel og kantine. Rådgivere i Sit tilbyr samtaler og mestringskurs.


 Stiløping Roalden, Strandafjellet

Opplev Ålesund

Som ny student i ny by kan du trenge litt hjelp og innføring i lokalkulturen, lokale begreper og livet i byen.

Student for en dag

NTNU i Ålesund ligger vakkert plassert mellom fjord og fjell. Her får du god kontakt med faglærere, og du vil oppleve samholdet studentene imellom. Ålesund Studentsamfunn jobber med å fylle hverdagen din med ting du interesserer deg for, og Studenthuset Banken er et populært sted for mange.

Besøk oss – Prøv deg som student for en dag!

Slik finner du frem