Studentliv

Student i Ålesund

Rotur i Brosundet

NTNU i Ålesund ligger vakkert plassert mellom fjord og fjell. Her får du god kontakt med faglærere, og du vil oppleve samholdet studentene imellom. Ålesund Studentsamfunn jobber med å fylle hverdagen din med ting du interesserer deg for, og Studenthuset Banken er et populært sted for mange.

Besøk oss – Prøv deg som student for en dag!


 
Studenter

11 grunner til å velge NTNU

Lurer du på hvordan det er å være student? Våre studenter deler av erfaringene de har med studietilbudet vårt.


 Stiløping Roalden, Strandafjellet

Opplev Ålesund

Som ny student i ny by kan du trenge litt hjelp og innføring i lokalkulturen, lokale begreper og livet i byen.
Bilde på festival

Fadderuka

Bli med på Fadderuka og bli kjent med dine medstudenter allerede fra første dag! Her sluses du rett inn i det sosiale studiemiljøet, møter nye venner og blir kjent med mange av aktivitetene og mulighetene som finnes i studentbyen Ålesund.
 


Rådgiver og helsesøster

Din velferd som student blir sikret

Studentsamskipnaden (Sit) legger til rette for at du skal kunne gjennomføre studiene på en trygg og effektiv måte, i et godt studentmiljø. Blant annet driver de studentboliger, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, bokhandel og kantine. Rådgivere i Sit tilbyr samtaler og mestringskurs.


bilde av hybel

Bomuligheter i Ålesund

Studentsamskipnaden har fire studentbyer i Ålesund. Her kan du søke om hybel i studentbyene. Ålesund har også et stort privatmarked innen utleie. Se oversikt over alle boliger/hybler i Ålesund til leie på finn.no.

 


Ny student

De første dagene - studiestart og registrering

Det er sikkert mye du lurer på som ny student, og vi på NTNU er her for deg når du trenger hjelp og veiledning i små og store spørsmål.


Slik finner du frem