Studentliv

Student i Gjøvik

Som student på NTNU i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø. Når du studerer er det viktig å trives både faglig og sosialt. Gjøvik er et studiested hvor det er lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieretning, og du får tett og god kontakt med forelesere og fagmiljø.

Finn en studentaktivitet

Studiestart 2018

Det er sikkert mye du lurer på som ny student, og vi på NTNU er her for deg når du trenger hjelp og veiledning i små og store spørsmål.

Mer om studiestart, immatrikulering og registrering


 
Studenter

11 grunner til å velge NTNU

Lurer du på hvordan det er å være student? Våre studenter deler av erfaringene de har med studietilbudet vårt.


Tre Sit-rådgivere

Din velferd som student blir sikret

Studentsamskipnaden legger til rette for at du skal kunne gjennomføre studiene på en trygg og effektiv måte, i et godt studentmiljø. Blant annet driver de studentboliger, rådgivningstjeneste, helsetjeneste, bokhandler, kantine og barnehager. Rådgivere i Sit tilbyr samtaler og mestringskurs. Det samme gjør studentprest Anne.


 

Fadderuka

Bli med på Fadderuka og bli kjent med dine medstudenter allerede fra første dag! Første skoledag vil du som ny student få tildelt faddere og en faddergruppe. Fadderuke betyr nye venner, bli kjent i Gjøvik og oversikt over mange av aktivitetene og mulighetene du har som student.


Flyfoto av Gjøvik

Opplev Gjøvik

Som ny student i ny by kan du trenge litt hjelp og innføring i lokalkulturen, lokale begreper og livet i byen.


 

Bomuligheter i Gjøvik

Studentsamskipnaden (Sit) har fire studentbyer i Gjøvik. Her kan du søke om hybel på studentbyene. Gjøvik har også et stort privatmarked innen utleie, se oversikt over alle boliger/hybler i Gjøvik til leie på hybel.no og finn.no.

 


 

Buss og kart