Billedkunst

Bachelorprogram 3-årig, Trondheim

Billedkunst

– Jobbmuligheter

Jobbmuligheter bilde

Teipruller oppstilt i sollys

Jobbmuligheter

Bachelorprogrammet i billedkunst er for deg som ønsker å utdanne deg til profesjonell kunstner. Utdanningen kvalifiserer også til jobber innen undervisning, reklame og utsmykning.

Gjennom bachelorprogrammet i billedkunst utvikler du din selvstendighet, evne til teoretisk refleksjon og evne til å presentere egne prosjekter. Dette er egenskaper du kan ha nytte av i mange arbeidssituasjoner.  

Med en bachelor i billedkunst kan du søke om opptak på vårt internasjonale masterprogram i kunst.

Etter endt masterutdanning finnes det muligheter for å bli stipendiat i kunst gjennom ph.d-programmet for kunstnerisk utviklingsarbeid.

 

Karrieretjenesten og NTNU Bridge (krysspublisert)

Karriereveiledning – hva kan jeg bli?

NTNU Karriere kan hjelpe deg med å sortere dine muligheter, og tilbyr blant annet kurs, foredrag og veiledning innenfor områdene utdanningsvalg, å være ny student, studie- og eksamensteknikker, bevisstgjøring av kompetanse og jobbmuligheter.


Utdannelse og jobbmuligheter

7000 tidligere studenter har fortalt oss hvordan det har gått med dem etter de ble uteksaminert fra NTNU.


Praksisplasser og jobber

NTNUs studenter er svært attraktive for arbeidslivet. Det lønner seg å komme i kontakt med arbeidslivet før studiene er ferdig. NTNU Bridge kobler NTNU-studentene og arbeidslivet i samarbeid om tema til oppgaver, praksisplasser og jobber.


Bruk NTNU Alumni-nettverket

NTNU Alumni vil være nyttig for deg som student og videre gjennom hele din karriere. Du kan dra nytte av tidligere studenters erfaringer og få innblikk i arbeidslivet nasjonalt og internasjonalt.