Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studieprogram
    • Søk opptak
    • Forkurs og oppfriskning
    • Videreutdanning og deltid
    • Studere på NTNU
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
    • Derfor velger vi NTNU
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Hjem
  2. Ansatte

Språkvelger

English

Marte Berg Wahlgren

Marte Berg Wahlgren

Universitetslektor
Institutt for bioteknologi og matvitenskap
Fakultet for naturvitenskap

marte.b.wahlgren@ntnu.no
97785432 Akrinn, 2.etg, Kalvskinnet
Om Publikasjoner Undervisning Formidling

Om

Fagfelt/arbeidsområde

  • Ernæring
  • Konserveringsteknologi
  • Emballasje
  • Vegetabilteknologi
  • Mattrygghet
  • Sensorikk
  • Produktutvikling 
  • Bachelorveiledning
  • Praktikantveiledning

Kompetanse

  • Master i Matvitenskap, NMBU
  • Bachelor i Matteknologi HiST

Arbeidserfaring

  • NTNU
  • Drytech
  • Nofima
  • Mattilsynet

Publikasjoner

  • Kronologisk
  • Etter kategori
  • Se alle publikasjoner i Cristin

2017

  • Nguyen, Quoc Cuong; Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard; Varela, Paula. (2017) Understanding the role of dynamic texture perception in consumers' expectations of satiety and satiation. A case study on barley bread. Food Quality and Preference. volum 62.
    Vitenskapelig artikkel

2015

  • Wahlgren, Marte Berg. (2015) Oral processing and satiety perception of bread. Understanding the role of texture and oral processing in consumers' perception of satiety. 2015.
    Mastergradsoppgave

Tidsskriftspublikasjoner

  • Nguyen, Quoc Cuong; Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard; Varela, Paula. (2017) Understanding the role of dynamic texture perception in consumers' expectations of satiety and satiation. A case study on barley bread. Food Quality and Preference. volum 62.
    Vitenskapelig artikkel

Rapport

  • Wahlgren, Marte Berg. (2015) Oral processing and satiety perception of bread. Understanding the role of texture and oral processing in consumers' perception of satiety. 2015.
    Mastergradsoppgave

Undervisning

Emner

  • MATV3006 - Bacheloroppgave
  • TMAT2002 - Ernæring
  • TMAT2005 - Produktutvikling og sensorisk analyse - brygging av håndverksøl
  • MATV3004 - Matteknologi - melk og vegetabiler
  • TMAT201P - Praksisstudier
  • MATV3002 - Matteknologi - kjøtt og fisk
  • MATV1012 - Mat, foredlingsteknologi og bærekraft

Formidling

2020

  • Poster
    Waldenstrøm, Lene; Wahlgren, Marte Berg; Lerfall, Jørgen; Øvrum Gaarder, Mari. (2020) Norwegian consumers attitudes towards smoke-flavouring of salmon. EuroSense 2020 9th European Conference on Sensory and Consumer Research . Elsevier, European Sensory Science Society and Vakgroep; Live and On-demand. 2020-12-13 - 2020-12-16.

2015

  • Vitenskapelig foredrag
    Tomasco, Paula Alejandra Varela; Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard. (2015) Oral processing and satiety perception in solid foods. A case study on barley bread. 8th International Research Symposium “Managing hunger and satiety” ; Lyon. 2015-04-29 - 2015-04-29.
  • Poster
    Wahlgren, Marte Berg; Almli, Valerie Lengard; Carlehög, Mats; Tomasco, Paula Alejandra Varela. (2015) Dynamic sensory perception as related to satiety in solid foods. A case study on barley bread. 11th Pangborn Sensory Science Symposium ; Gothenburg. 2015-08-23 - 2015-08-27.
NTNU kunnsap for en bedre verden
Studere
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning og deltid
  • Jobbmuligheter
  • Karriereutvikling
  • Studentaktiviteter
  • Studentblogger
  • Hvorfor velge NTNU
Kontakt
  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Skolebesøk og messer
  • Spør en ekspert
  • For alumni
  • Pressekontakter
Oppdag NTNU
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU
  • Bilder og video
  • Nyheter
  • Kart
  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund
Om NTNU
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Utdanningskvalitet
  • Organisasjonskart
  • Om NTNU
Tjenester
  • For ansatte
  • For studenter
  • Blackboard
  • Innsida

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bruk av informasjonskapsler
Tilgjengelighetserklæring
Personvern
Ansvarlig redaktør
Logg inn