Intervju med tidligere studenter
Matvitenskap, teknologi og bærekraft
Matvitenskap, teknologi og bærekraft
Møte med tidligere studenter
Møte med tidligere studenter
Ressurspublisering
QA-sjef/kvalitetssjef
Navn: Emil Skagen-Lænn
Studieprogram: Bachelor i matteknologi
Uteksaminert fra NTNU: 2009
Arbeidssted/giver: Normilk AS i Levanger, som produserer tørrmelk.
Tittel: QA-sjef/kvalitetssjef. Jeg begynte nå i starten av februar 2020, så jeg er relativt fersk.
Fabrikkleder
Navn: Steffen Andersen
Studieprogram: Bachelor i Matteknologi
Uteksaminert fra NTNU: 2009
Arbeidssted/-giver: Lerøy Norway Seafoods AS, på fabrikken i Stamsund, Lofoten.
Tittel: Fabrikkleder
Tidligere relevante jobber: Jobbet på oppdrettsanlegg med slakting av laks, og på restaurant som kokk og servitør.
Kvalitetskoordinator
Navn: Anne Marit Holten
Utdanning:
Uteksaminert: 2016 (bachelor) og 2018 (master)
Yrke: Kvalitetskoordinator
Arbeidssted: Mowi Norway AS
Jobbhverdagen min er variert og givende.
Mari Eika Kjernli og Marit Uv, Urtehaven AS
Mari Eika Kjernli og Marit Uv, Urtehaven AS
Mari Eika Kjernli og Marit Uv, Urtehaven AS
Vi er 24 år gamle og var ferdig med utdanningen våren 2016. Vi har vært heldige og fikk oss raskt jobb etter vi var ferdige med studiet. Vi begge jobber hos Urtehaven AS, som er lokalisert på Lillehammer. Her produserer vi kvarg for Eldorado, samt diverse spiseklar mat.
Mari jobber på meieriet med melkebehandling og produksjon, og får mulighet til å bidra i produktutvikling. Marit jobber som kvalitetsleder med ansvar for både kvalitetsstyringssystemet HACCP og for HMS (helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid). Nå nylig har Marit også jobbet for å få ysteriet sertifisert etter den internasjonale standarden FSSC22000. Kunnskap og erfaring vi har fått via studiet gir oss god hjelp gjennom arbeidshverdagen og et godt grunnlag for å forstå produksjonen.
Vi er veldig fornøyde med at vi valgte å studere matvitenskap, og stortrivdes gjennom studietiden, og er godt fornøyd med arbeidsmulighetene studiet har gitt oss.