Matteknologi

Bachelorprogram 3-årig

Matteknologi

– Studiemiljø

Matteknologi

Glade studenter med kopper med drikke. Foto

Matteknologi

Studentene ved matteknologi er blant Norges mest fornøyde studenter

Bachelorprogrammet i matteknologi skårer høyt på Studiebarometeret på både sosialt studiemiljø og arbeidslivsrelevans. I studieretningemnene er klassene er relativt små (40-50 studenter) og det er lett å bli kjent med medstudenter og ansatte.

Studiehverdagen er ganske strukturert med forelesninger, øvinger og laboratoriearbeid, og man er mye sammen med sine medstudenter underveis. 

Vi holder til i moderne lokaler på campus Kalvskinnet i Trondheim sentrum og på campus Gløshaugen. Få et innblikk i matteknologifamilien på facebooksiden vår Matteknologisk utdanning i Trondheim.

CIBUS

Cibus – Linjeforeningen for matteknologi er matteknologistudentenes forening som arrangerer fester, turer og faglige treff. Linjeforeningen har som visjon å tette gapet mellom teori og praksis, mellom studie, student og ansatt gjennom sosiale aktiviteter. Det er en frivillig organisasjon drevet av studenter. Det er stor sammenheng mellom gode resultater og trivsel, og hovedoppgaven til Cibus er å sørge for at du trives best mulig. 

Det er linjeforeningen som arrangerer fadderuka for nye studenter på matteknologi. Som ny student blir du tatt godt i mot av fadderne når du starter på studiet og du blir kjent med medstudenter gjennom sosiale sammensetninger, samt knytter bekjentskap med eksisterende studenter. 

Artig fakta: Visste du at Cibus betyr mat på latinsk?

Deling - NTNU neste stopp på Facebook

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU?

NTNU neste stopp 

NTNUstudent

NTNU neste stopp på Facebook

NTNU neste stopp på Facebook

Facebook Facebook-siden NTNU neste stopp drives av 40 studenter fra forskjellige fagområder. Her kan du lese om livet som student ved NTNU. Du kan også enkelt komme i kontakt med studentene og stille dem spørsmål om det du måtte lure på angående studier og studentliv.