ungdommens forskernatt ved NTNU

Researchers' Night 2018

– Fredag 28. september


Trondheim

Ungdommens forskernatt på NTNU

– Fredag 28. september, kl. 19-23

Fredag 28. september 2018 gjentar vi suksessen fra tidligere år – og inviterer elever og lærere fra videregående skoler (1.-3. trinn) og folkehøgskoler i Trøndelag til et åpent Realfagbygg – fylt med forskningsaktiviteter tilpasset ungdommen.

Denne kvelden vil dere få et personlig møte med både engasjerte forskere og studenter gjennom ulike aktiviteter som stands, laboratoriebesøk og forelesninger. Det er alltid opplevelsen av generell forskning, naturvitenskap og teknologi i praksis som er fokus på Researchers’ Night ved NTNU. Vi byr på nye, interessante innslag fra NTNUs ulike forskningsmiljø. Fjorårets arrangement trakk om lag 1100 besøkende og ble igjen Norges største Researchers’ Night-arrangement. 

Tema for årets Forskningsdager er «Oppvekst». Dette lar vi oss selvsagt inspirere av – noe som vil gjenspeiles i flere av kveldens aktiviteter. Se programmet for Ungdommens forskernatt 2018. 


Siste nytt!

  • Evalueringens time: tusen takk for alle tilbakemeldinger vi har mottatt fra elever, lærere og NTNU-ansatte ifm. Ungdommens forskernatt 2018. Totalopplevelsen av arrangementet har fått en "score" på 4,58 i snitt - hvor 5 er best. Dette er informasjon som er gull verd for oss, og som gir videre inspirasjon og nye tanker for neste års arrangement.

  • Bildene er klare!
    Se de flotte bildene som er publisert på vår Facebook-side.
    Foto: Per Henning /NTNU

  • Lik oss gjerne på RNs Facebookside, og følg med på nyheter de siste dagene
     
  • Ungdommens forskernatt er et rusfritt arrangement som arrangeres siste fredag i september hvert år. Det blir alltid filmet og fotografert under dette arrangementet.

Fri, 16 Nov 2018 14:49:39 +0100

EU-flagg, lenker til Researchers Night på www.forskningsdagene.no Researchers' Night

NTNU har arrangert Researchers' Night siden dette ble arrangert for første gang i Norge, høsten 2005. Researchers' Night for ungdom - ungdommens forskernatt ved NTNU, har årlig tiltrukket seg opp til 1100 besøkende, og har vært Norges største Researchers' Night - arrangement i flere år. Researchers' Night er en del av Forskningsdagene, og arrangeres alltid siste fredag i september. For mer informasjon, les om Researchers' Night...

Nytt i 2018:  NTNU ønsker en sterkere strategisk satsning på allmenn formidling, og som et ledd i dette er det besluttet å samle en større del av ansvaret for formidlingsaktiviteter hos NTNU Vitenskapsmuseet (VM). VM skal arrangere Ungdommens forskernatt i 2018, på samme sted: i Realfagbygget på Gløshaugen i Trondheim.


Forskningsdagene logo.

Følg oss på facebook :)

Se bildene fra Researchers' Night

Bildene fra Ungdommens forskernatt 2018 er klare!


Arkiv:

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med prosjektgruppen for Researchers' Night på NTNU:

Forskningsdagene – har som mål å skape begeistring og forståelse for forskningen. Researchers' Night arrangeres som en del av Forskningsdagene.
Les mer om Forskningsdagene...

Ungdommens forskernatt ved NTNU støttes økonomisk av Norges forskningsråd, Forskningsdagene og NTNU.