Researchers' Night 2019

ungdommens forskernatt ved NTNU

Researchers' Night 2019

– Fredag 27. september

Bildealbum RN2019

Ungdommens forskernatt på NTNU

Realfagbygget på Gløshaugen - Trondheim

Ungdommens forskernatt på NTNU

– Fredag 27. september, kl. 19-23

Fredag 27. september 2019 gjentar vi suksessen gjennom 14 år og inviterer elever og lærere fra videregående skoler (1.-3. trinn) og folkehøgskoler i Trøndelag til et åpent Realfagbygg – fylt med forskningsaktiviteter tilpasset ungdom.

Denne kvelden vil dere få et personlig møte over 200 engasjerte forskere og studenter gjennom ulike aktiviteter som stands, laboratoriebesøk og forelesninger. Researchers’ Night tar deg med på innsida av forskningen som skjer på NTNU, fra samfunnsforskning til naturvitenskap og teknologi. Vi byr på nye, interessante innslag fra NTNUs ulike forskningsmiljø. Fjorårets arrangement trakk ca. 1100 besøkende – og ble igjen Norges største Researchers’ Night-arrangement. 

Tema for Forskningsdagene 2019 er «Miljø»
Dette lar vi oss selvsagt inspirere av – noe som vil gjenspeiles i flere av kveldens aktiviteter. Miljø er et stort og viktig tema – hvor alt fra klima, bærekraft og polarforskning er relevant. Det kan også handle om forurensning, havområder og bioøkonomi m.m. Men miljø er også menneskers og dyrs omgivelser: natur og bymiljø, vårt sosiale miljø og miljøet mellom mennesker.

Arrangementet er rusfritt og gratis men krever forhåndspåmelding


Siste nytt!

Siste nytt!

  • Vi gjør oppmerksom på at dette er et rusfritt arrangement, og at det vil bli fotografert og filmet i og utenfor bygget i løpet av kvelden. Bilder skal brukes til dokumentasjon, media og senere markedsføring. Gi beskjed til fotograf eller filmteam dersom du ikke vil eksponeres.
  • Lik oss gjerne på  RNs Facebookside

15 okt 2019

Researchers' Night

EU-flagg, lenker til Researchers Night på www.forskningsdagene.no Researchers' Night

NTNU har arrangert Researchers' Night hvert år siden 2005, da det første gang ble arrangert i Norge. Researchers' Night – ungdommens forskernatt ved NTNU har årlig tiltrukket seg opp til 1100 besøkende, og har vært Norges største Researchers' Night - arrangement i flere år. Researchers' Night er en del av Forskningsdagene, og arrangeres alltid siste fredag i september. For mer informasjon, les om Researchers' Night.

NTNU ønsker en sterkere strategisk satsning på allmenn formidling, og som et ledd i dette ble det i 2018 besluttet å samle en større del av ansvaret for formidlingsaktiviteter hos NTNU Vitenskapsmuseet. NTNU Vitenskapsmuseet skal arrangere Ungdommens forskernatt i 2019, på samme sted som tidligere år: i Realfagbygget på Gløshaugen i Trondheim.


Arrangører

Forskningsdagene logo.

Følg oss på facebook :)

Følg oss på facebook :)

Se bildene fra Researchers' Night

Se bildene fra Researchers' Night

Bilder fra tidligere Ungdommens forskernatt -arrangement:

ARKIV (Flickr)

Bildealbum 2019
Bildealbum 2018 
Bildealbum 2017 
Bildealbum 1, 2016  
Bildealbum 2, 2016

Kontaktinformasjon:

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med prosjektgruppen for Researchers' Night på NTNU:

strek

Forskningsdagene – har som mål å skape begeistring og forståelse for forskningen. Researchers' Night arrangeres som en del av Forskningsdagene.
Les mer om Forskningsdagene...

Ungdommens forskernatt ved NTNU støttes økonomisk av Norges forskningsråd, Forskningsdagene og NTNU.