ungdommens forskernatt ved NTNU

Researchers' Night 2017

– Fredag 29. september

Bilde fra Researchers' Night, Ungdommens forskernatt på NTNU

Takk for i år!

Takk for nok en strålende forskernatt. Over 1000 besøkende strømmet inn dørene da arrangementet startet. og det var god stemning hele kvelden. Tusen takk til alle som kom, og tusen takk til alle NTNU-ansatte og -forskere som bidro med et fantastisk program, og alle som bidro til å holde hjulene i gang.

Hva synes du om arrangementet? Din tilbakemelding er viktig for oss!

Evalueringen avsluttes fredag 13. oktober


Ungdommens forskernatt på NTNU

Fredag 29. september 2017 gjentok vi suksessen fra tidligere år og inviterte elever og lærere fra videregående skoler (1.-3. trinn) og folkehøgskoler i Trøndelag til et åpent Realfagbygg – fylt med forskningsaktiviteter tilpasset ungdommen.

NTNU-ansatte og -forskere fra NTNUs ulike fagmiljøer sto også i år klare til å ønske velkommen til Researchers’ Night – ungdommens forskernatt.

 

Det er alltid opplevelsen av generell forskning, naturvitenskap og teknologi i praksis som er i fokus på ungdommens forskernatt, hvor nysgjerrighet og interaktivitet er viktige stikkord. Besøkende vil få mange spennende smakebiter på hva som skjer innenfor veggene på NTNU.

Researchers' Night er en del av Forskningsdagene, og arrangeres alltid en fredag i slutten av september.
Tema for årets Forskningsdager er «verdier». Dette lar vi oss selvsagt inspirere av – noe som vil gjenspeiles i flere av kveldens aktiviteter.


Researchers' Night

EU-flagg, lenker til Researchers Night på www.forskningsdagene.no NTNU har arrangert Researchers' Night siden dette ble arrangert for første gang i Norge, høsten 2005. Researchers' Night for ungdom - ungdommens forskernatt ved NTNU, har årlig tiltrukket seg opp til 1200 besøkende, og har vært Norges største Researchers' Night - arrangement i flere år.


Evaluering

Hva synes du om arrangementet?
Din tilbakemelding er viktig for oss!

Evaluering elever
Evaluering lærere

Evalueringen avsluttes fredag 13. oktober

Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om arrangementet, ta kontakt med prosjektgruppen for Researchers' Night på NTNU:

Følg oss på facebook :)

Besøk Researchers' Night sin Facebookside!

Se bildene fra Researchers' Night

Se bilder fra RN2017
Foto: Per Henning/NTNU

Fra RN2016

Forskningsdagene – har som mål å skape begeistring og forståelse for forskningen. Researchers' Night arrangeres som en del av Forskningsdagene. Les mer om Forskningsdagene...

Ungdommens forskernatt ved NTNU støttes økonomisk av Norges forskningsråd, Forskningsdagene, NTNU og Samarbeidsforum.