Tilbakeblikk på Ungdommens forskernatt 2018

Researchers' Night

Tilbakeblikk på Ungdommens forskernatt 2018

 

En ny Researchers' Night – ungdommens forskernatt er vel overstått. Tusen takk for besøket fredag, 28. september.

Ungdommens forskernatt 2018 vil vi minnes lenge. 1100 elever og lærere var på besøk denne kvelden, 34 ulike skoler i regionen var representert, og Realfagbygget sydet igjen fullt av liv!

Vi har mottatt mange tilbakemeldinger fra elever, lærere og NTNU-ansatte i løpet av denne kvelden –  og i etterkant av arrangementet. Totalopplevelsen av arrangementet har fått en "score" på 4,58 i snitt - hvor 5 er best. Dette er informasjon som er gull verd for oss, og som gir videre inspirasjon og nye tanker i planleggingen av høstens arrangement.

En stor takk til de over 250 NTNU-ansatte og -studenter som bidro til dette arrangementet, og som gjorde det mulig for elever og lærere å velge fritt blant ca. 54 ulike og interaktivte aktiviteter (stands, foredrag og lab-besøk). Kvelden ble avrundet med et spektakulært fyrverkeri i regi av Pyrogruppen Eksplosiv.

Vi ønsker også å takke dere ungdommer og lærere, som igjen stiller opp og tilbringer en fredagskveld sammen med oss på NTNU. Håper at vi sees til høsten.

Hilsen prosjektgruppen for Researchers' Night.


Se bildene fra Researchers' Night

Se bildene fra Researchers' Night

Bilder fra tidligere Ungdommens forskernatt -arrangement:

ARKIV (Flickr)

Bildealbum 2019
Bildealbum 2018 
Bildealbum 2017 
Bildealbum 1, 2016  
Bildealbum 2, 2016