Studiemiljø

Master i økonomi og administrasjon

Studiemiljø

Aktiv studentforening

Studentforeningen STØH er en av byen mest aktive studentforeninger. Gjennom fadderordningen møter STØH de nye studentene første studiedag og kan gjennom sine tretten underutvalg tilby noe for alle. Meld deg inn i studentforeningen, det vil du ha stort utbytte av. Du velger selv hvor mye eller hvor lite du ønsker å engasjere deg.

Mange arrangementer 

Året gjennom arrangerer STØH en rekke ulike arrangement som Karrieredag, Vinterkonferanse, Åre-tur, Finansdag, Alumnitreff, revy, idrettsdag og moteshow for å nevne noen. Skolens egen bodega blir brukt til quizer, temafester og andre sosiale sammenkomster.

Engasjer deg

I oktober hvert år velges nytt styre, det er rift om plassene og nye ledere velges i en demokratisk prosess. Med tre av vervene følges også en plass i fakultetsstyret, hvor studentene utgjør en viktig stemme og er med på å påvirke sin egen studiehverdag.

Å engasjere seg i studentforeningens arbeid er en unik sjanse for handelshøyskolestudentene å skaffe seg relevant arbeidserfaring, alle arrangement planlegges og gjennomføres i sin helhet av studentene selv. De får brukt det de lærer i praksis og får fin attest til å ta med seg videre i jobbsøkersammenheng.