Bilde studiemiljø mlakmo

Fem studenter fra master i maritim operativ ledelse jobber med gruppearbeid. Foto: Geir Mogen/NTNU.

<h1 class="display-custom pb-4">Studiemiljø</h1>

Master i operativ maritim ledelse

Studiemiljø

Linjeforening mlakmo

Linjeforening

Galleonen er linjeforeningen til master i operativ maritim ledelse og shipping management ved NTNU i Ålesund. Gjennom linjeforeningen kan du være med på faglige og sosiale aktiviteter gjennom hele studieåret.

Undervisning mlakmo

Undervisning

Undervisningen vil være nært koblet til operasjonelle situasjoner. Dette vil bli gjort ved at det også vil bli brukt gjesteforelesere med praktisk ledelseserfaring som kan bidra med gode eksempler og koblinger mellom teori og praksis.

Dette sier studentene

Dette sier studentene

Under kan du lese intervju med noen av våre studenter på Ledelse av krevende maritime operasjoner:

Ressurspublisering

Foreleserne sitter med mye kunnskap, og man blir stadig utfordret i hverdagen

Navn: Frida Kvalsund
Studieprogram: Ledelse av krevende maritime operasjoner

Bruk fadderuken for det den er verdt, og skaff nye bekjentskaper. Det vil være gull verdt resten av studietiden.

Student i Ålesund

Student i Ålesund

Ålesund er av National Geographics kåret som Norges og en av Europas vakreste havnebyer. Som student i Ålesund blir du en del av Norges mest næringsnære campus der innovasjon og gründervirksomhet er en sentral del av studiehverdagen.

Friluftsliv

Ålesund er berømt for sin vakre natur og kort avstand mellom høye fjell og dype blå fjorder. Et perfekt utgangspunkt for fjellturer i sunnmørsalpene, kiting, surfing, kajakkpadling, dykking, skiturer, fisking, klatring, sykling, havrafting, paragliding og mer.

Næringsliv og kultur

Byen og regionen har et rikt og variert næringsliv preget av globale selskap og med utstrakt eksportvirksomhet særlig innenfor fisk, skipsbygging og møbelproduksjon. Campus Ålesund er regionens knutepunkt for nyskapning, utdanning, forskning og bærekraftig næringsutvikling der det legges til rette for samhandling mellom teori og praksis. Veien er kort mellom shopping og kultur. Jugendbyen er kjent for sine mange musikkfestivaler med nasjonale og internasjonale artister på plakaten, og kulturscener med stand up, teater, konserter og show.

Studentliv

Med sine 2500 studenter er studentmiljøet i Ålesund tett sammenknyttet og inkluderende. Ved studiestart arrangeres en felles fadderuke for alle nye studenter med variert program. Gjennom hele året tilbyr studentorganisasjoner og linjeforeninger aktiviteter, opplevelser og et fellesskap du kan ta del i.

Studentorganisasjonene er drevet av frivillighet og gir erfaring innen ledelse, eventplanlegging, organisasjons- og informasjonsarbeid, markedsføring med mer. NTNU i Ålesund har en rekke studentarrangement i løpet av året, blant annet gründerdagen, næringslivsdagen, nyttårsball, turer, kurs, idrett og festivalen U.-KA for å nevne noen. I tillegg har studentene en sosial samlingsplass på campus, Banken studenthus.

Mer om studentlivet i Ålesund
 

SoMe

 

FÅ INFORMASJON OG STILL SPØRSMÅL OM STUDENTLIVET PÅ NTNU

​ Snapchat​ TikTok    Instagram  YouTube​