Studiestart

Psykologutdanning, Trondheim

Studiestart

Velkommen som ny student på NTNU! Her ser du hva som skjer den første tiden på studiet. 


Dette skjer ved studiestart

Dette skjer ved studiestart

Mandag 14. august

   
14. august kl. 11.00 - 13.00 ønsker linjeforeningen for profesjonsstudiet i psykologi (Psykolosjen) velkommen til en samling før immatrikuleringen på Gløshaugen. 

Samlingen vil starte opp i D4 på campus Dragvoll. Fra klokken 12-13 vil kullet bli oppdelt i faddergrupper og gå til ulike grupperom.

Agendaen for møtet er: 

  • Introduksjon av linjeforeningen PSI 
  • Tildeling av faddergruppe

Etter møtet blir det satt opp gratisbusser til campus Gløshaugen hvor det vil være en felles immatrikulering kl. 14 for alle nye studenter ved NTNU. 

Her er kart som viser hvor D4 ligger: D4, Bygg 5 - Dragvoll 

 

Velkommen til PSYstart!


PSYstart er et obligatorisk arrangement med registrering for alle nye studenter som starter på årsstudium i psykologi, bachelorprogrammet i psykologi, master i psykologi og profesjonsstudiet i psykologi høsten 2023.

Her vil du blant annet treffe instituttleder, faglærere, studieveiledere og kollokviekoordinator, og ikke minst dine medstudenter. 

PSYstart arrangeres i idrettsbygget torsdag 17. august kl. 09.00 - 15.00.

Det vil bli servert lunsj.

Kan du ikke komme på PSYstart? Send e-post til studentkontakt@ips.ntnu.no 

Idrettsbygget er en del av Campus Dragvoll, men det ligger på den andre siden av veien. Her er et kart som viser hvor Idrettsbygget på Dragvoll ligger: Idrettsbygget - Dragvoll

Velkommen som ny student på psykologutdanningen!

Vi i Psykolosjen (linjeforeningen for psykologstudenter) gleder oss til å ta deg imot i august og skal gjøre vårt ytterste for at du skal få det best mulig i oppstarten og generelt i studietiden. 

Det er vi i fadderkomitéen til Psykolosjen som arrangerer fadderukene. Dette er et frivillig tilbud til alle de nye studentene ved psykologutdanningen, men vi anbefaler på det sterkeste at du møter opp og deltar i fadderukene for å bli kjent med dine medstudenter. For å delta er det veldig viktig at du melder deg inn i facebookgruppen «Kull 47 – Psykologutdanningen». Der vil alt du trenger å vite om fadderukene bli publisert, i tillegg til at vi deler inn i faddergrupper ut ifra medlemmene her. Det er dermed veldig viktig for oss at du melder deg inn så snart du har fått opptak. Du kan også melde deg inn i gruppen «Psykolosjen», som er for alle som går psykologutdanningen. 

Vi gleder oss så mye til å møte deg!
 

Tirsdag 15. august er det fadderuke-kick off i Høgskoleparken fra kl.14.00

Det er begrenset med parkeringsplasser på campus. Bruk kollektivtransport til studiestart. 

Busstilbudet i Trondheim (atb.no) 

 

Finn frem på campus

MazeMap-appen gir deg en oversikt over bygninger og rom på campus.

Last ned MazeMap på Android (Google Play) og for iPhone (AppStore).

Timeplanen for de ulike emnene du skal ha i høst finner du i Blackboard etter at du har meldt deg til de emnene (fagene) du skal ta.

Hvis du ønsker å sette sammen de ulike emnene i en ukeplan, kan du gjøre det i  timeplanverktøyet TP.

Pensumlister og digitalt pensum finner du i Leganto.

Politiattest

Dette studieprogrammet  krever gyldig politiattest.

Du kan søke ved å logge inn på StudentWeb etter 1. august, når studieretten din har blitt opprettet. Her finner du informasjon om hvordan du søker om politiattest. 

Politiattesten skal leveres i ekspedisjonen i 5. nivå, Bygg 12 (Institutt for psykologi, Dragvoll). Politiattesten må ikke under noen omstendigheter sendes instuttet på epost. 

Tuberkuloseundersøkelse

Dersom du i løpet av de tre siste årene har oppholdt deg minst tre måneder i et land med høy forekomst av tuberkulose (fhi.no), må du ta en tuberkuloseundersøkelse før du starter i praksis.

Testen må tas tidligst to måneder etter du er tilbake fra reisen og den kan ikke være eldre enn tre måneder når du skal ut i praksis.

Hvis du bor i Trondheim, kontakter du Vaksinasjon og smittevernkontoret i Trondheim kommune.

Du kan søke om tilrettelegging av studiesituasjonen din hvis du har dysleksi, funksjonsnedsettelse eller andre diagnoser som gir utfordringer i hverdagen.

Ta kontakt med oss så snart som mulig hvis du har behov for tilrettelegging.

 

Krysspublisert artikkel: ID: 1314103338

Sjekkliste for deg som er ny student

Registrer deg, betal semesteravgift med mer.

Ni steg du må gjøre ved studiestart