Studiemiljø

Bachelor i produktdesign og teknologi - Gjøvik

Studiemiljø

Studenter samarbeider om oppgaver i laboratoriet.
Studenter samarbeider om oppgaver i laboratoriet. Foto: Erik Hansen/NTNU

 

Studentmentor

Som ny student får du tildelt en studentmentor. Du blir automatisk med i en mentorgruppe. Studentmentoren er en student fra samme studieprogram som gir deg praktisk informasjon, deler av sine erfaringer og vil være tilgjengelig for å svare på små og store spørsmål om studiet og studentlivet. I mentorgruppen vil dere i felleskap finne fram faglige og sosiale aktiviteter for det første semesteret.

Lurer du på hva mentorene finner på gjennom et semester?

Følg IV Studenten på Instagram:

Gjøvik

Studieby med nærhet til alt

Gjøvik er Innlandets største by med 30 000 innbyggere, men likevel passe stor, med gangavstand til det meste fra campus. Som student i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø med 3800 studenter.

→ Mer om studentlivet i Gjøvik


Studiemiljø i Gjøvik

NTNU Gjøvik har åpne omgivelser, og ligger i gåavstand fra Gjøvik sentrum. I Gjøvik er det i gjennomsnitt ett kulturelt arrangement hver eneste dag i løpet av et år. Sentralt beliggende i byen har du Fastland, hvor du kan bade og sole deg om sommeren, og stå på skøyter og ski om vinteren. Du kan klatre i den historiske fjellhallen, som ble bygd i anledning OL i 1994, eller spille Frisbeegolf på en 18 hulls skogsbane. 

Gjøvik er et studiested hvor det er lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieprogram. Du får også tett oppfølging av forelesere og fagmiljø. Du deltar i undervisning i moderne auditorier og laboratorier. Du har tilgang til modellverksted, lesesalsplasser og grupperom.

Studentene ved teknologi- og ingeniørfag ved NTNU i Gjøvik har en egen linjeforening, ING:a. Det blir jevnlig arrangert faglige og sosiale aktiviteter i regi av linjeforeningen, som karrieredager, bedriftspresentasjoner, gokart, curling, bowling og nyttårsball m.m.

Følg Inga:a i sosiale medier
 

         Facebook      Instagram

 


I serien Jævli flink får du innblikk i studiehverdagen til seks teknologistudenter ved NTNU. Se serien på YouTube.