Studiemiljø

Bachelor i sykepleie

Studiemiljø

Sykepleierstudent i Trondheim

→ Mer om studentlivet i Trondheim

Studieplasser: 260

Sykepleierstudentene i Trondheim holder til i Øya helsehus, på campus Øya. Helsehuset tilbyr praksisplasser til studenter og ligger vegg i vegg med et av Norges fremste universitetssykehus, St. Olavs hospital.

Nutrix er linjeforeningen for sykepleierstudentene i Trondheim. Linjeforeningen arrangerer sosiale og faglige sammenkomster for studentene som tilhører sykepleierstudiet.

Sykepleierstudent i Ålesund

→ Mer om studentlivet i Ålesund

Studieplasser: 155

Myokard er studentforeningen for sykepleierstudentene ved NTNU i Ålesund. De står sammen for å styrke samholdet mellom sykepleierstudentene på tvers av klassene, og arrangerer mange hyggelige sammenkomster.

Ole-nettverket er et nettverk for mannlige sykepleiere i Ålesund. Nettverket har som mål å rekruttere, motivere og utdanne flere mannlige sykepleiere.

Sykepleierstudent i Gjøvik

→ Mer om studentlivet i Gjøvik

Antall studieplasser: 210

FRESK er linjeforeningen for helsefag ved NTNU i Gjøvik, og med over 1000 medlemmer er de den største linjeforeningen på campus. De arrangerer ulike faglige og sosiale tilstelninger, slik som julebord, karrieredag og fagkvelder som f.eks. anatomikvelder og «hva feiler det deg»-konseptet.

Følg oss på sosiale medier

Er du nysgjerrig på livet som student ved NTNU? Sjekk ut instagramkontoen NTNUstudent og NTNUs studentblogg.

Her treffer du blant andre sykepleierstudentene Marie og Ola i Gjøvik, og Helga i Trondheim,

Du kan også lese om Anette som forteller hvordan det har vært å være sykepleiestudent i praksis under coronapandemien, og Ludvig som forteller hvordan det er å være gutt på sykepleie