Film- og videoproduksjon

Bachelorprogram 3-årig, Trondheim

Film- og videoproduksjon

– Studiemiljø

Illustrasjon, kinolerretUndervisningen består av forelesninger, gruppeøvinger, filmvisninger, seminar, samt praktiske øvelser og opplæring.

Instituttet har egne lokaler med blant annet fjernsynsstudio, lydstudio og redigeringsrom. Tilknyttet disse lokalene er også en betydelig teknisk utstyrspark.

Linjeforeningen for filmvitenskap og film- og videoproduksjon ved NTNU heter Jump Cut. Linjeforeningen satser på sosiale aktiviteter som filmquiz, kinoturer, fester og faste sammenkomster, i tillegg til faglige aktiviteter som seminarer med fagfolk og bransjefolk.

Facebook-logoJump Cut på Facebook

Mange av våre studenter kombinerer også studiene med frivillige verv i studentmediene i Trondheim, som Student-TV,  Radio Revolt, Studentavisa Under Dusken, Prosjektor Filmproduksjon, eller gjenger på Samfundet.

Møt BFVPROD-studenter

Møt våre studenter

Ressurspublisering

Vil både studere og lage film

Navn: Ellen Olsen

Studieprogram: Bachelor film- og videoproduksjon

Trondheim er en fantastisk studentby med mange aktiviteter utover studiene både innen idrettslaget, linjeforeningen og mye mer. Alle kan finne noe de liker.

Studerer for å bli filmskaper

Navn: Amanda Scrøder

Studieprogram: Bachelor film- og videoproduksjon

På NTNU føler man seg verdsatt. Det er flinke forelesere med god kompetanse og studiehverdagen er variert med mulighet til å engasjere seg i studentmediene, filmfestivaler og linjeforeningen Jump Cut.