Studiemiljø

Medisinske og biologiske fag - årsstudium

Studiemiljø

Årsstudium 1-årig, Ålesund

Studiemiljø i Ålesund

To personer i Kajak i Brosundet, Ålesund
Byen mellom fjord, fjell og hav

Studiemiljø i Ålesund

Ålesund er av National Geographics kåret som Norges og en av Europas vakreste havnebyer. Som student i Ålesund blir du en del av Norges mest næringsnære campus der innovasjon og gründervirksomhet er en sentral del av studiehverdagen.


Friluftsliv

Ålesund er berømt for sin vakre natur og kort avstand mellom høye fjell og dype blå fjorder. Et perfekt utgangspunkt for fjellturer i sunnmørsalpene, kiting, surfing, kajakkpadling, dykking, skiturer, fisking, klatring, sykling, havrafting, paragliding og mer.


Næringsliv og kultur

Byen og regionen har et rikt og variert næringsliv preget av globale selskap og med utstrakt eksportvirksomhet særlig innenfor fisk, skipsbygging og møbelproduksjon. Campus Ålesund er regionens knutepunkt for nyskapning, utdanning, forskning og bærekraftig næringsutvikling der det legges til rette for samhandling mellom teori og praksis. Veien er kort mellom shopping og kultur. Jugendbyen er kjent for sine mange musikkfestivaler med nasjonale og internasjonale artister på plakaten, og kulturscener med stand up, teater, konserter og show.


Studentliv

Med sine 2500 studenter er studentmiljøet i Ålesund tett sammenknyttet og inkluderende. Ved studiestart arrangeres en felles fadderuke for alle nye studenter med variert program. Gjennom hele året tilbyr studentorganisasjoner og linjeforeninger aktiviteter, opplevelser og et fellesskap du kan ta del i.

Studentorganisasjonene er drevet av frivillighet og gir erfaring innen ledelse, eventplanlegging, organisasjons- og informasjonsarbeid, markedsføring med mer. NTNU i Ålesund har en rekke studentarrangement i løpet av året, blant annet gründerdagen, næringslivsdagen, nyttårsball, turer, kurs, idrett og festivalen U.-KA for å nevne noen. I tillegg har studentene en sosial samlingsplass på campus, Banken studenthus.

Mer om studentlivet i Ålesund
 

Linjeforening - Symbiosen

Linjeforening - Symbiosen

Symbiosen er linjeforeningen for Institutt for biologiske fag ved NTNU i Ålesund. Her inngår bachelorgradene Bioteknologi, Bioingeniør og Biomarin innovasjon, samt Årsstudium i medisinske og biologiske fag.

Følg oss på Facebook og Instagram