Sykepleie

Bachelorprogram 3-årig, Ålesund

Sykepleie

– Studiemiljø

Studiemiljø

To personer i Kajak i Brosundet, Ålesund

Byen mellom fjord, fjell og hav.

Ålesund er av National Geographics kåret som Norges og en av Europas vakreste havnebyer. Som student i Ålesund blir du en del av Norges mest næringsnære campus der innovasjon og grundervirksomhet er en sentral del av studiehverdagen.

Friluftsliv

Ålesund er berømt for sin vakre natur og kort avstand mellom høye fjell og dype blå fjorder. Et perfekt utgangspunkt for fjellturer i sunnmørsalpene, kiting, surfing, kajakkpadling, dykking, skiturer, fisking, klatring, sykling, havrafting, paragliding og mer.


Næringsliv og kultur

Byen og regionen har et rikt og variert næringsliv preget av globale selskap og med utstrakt eksportvirksomhet særlig innenfor fisk, skipsbygging og møbelproduksjon. Campus Ålesund er regionens knutepunkt for nyskapning, utdanning, forskning og bærekraftig næringsutvikling der det legges til rette for samhandling mellom teori og praksis. Veien er kort mellom shopping og kultur. Jugendbyen er kjent for sine mange musikkfestivaler med nasjonale og internasjonale artister på plakaten, og kulturscener med stand up, teater, konserter og show.


Studentliv

Med sine 2500 studenter er studentmiljøet i Ålesund tett sammenknyttet og inkluderende. Ved studiestart arrangeres en felles fadderuke for alle nye studenter med variert program. Gjennom hele året tilbyr studentorganisasjoner og linjeforeninger aktiviteter, opplevelser og et fellesskap du kan ta del i.

Studentorganisasjonene er drevet av frivillighet og gir erfaring innen ledelse, eventplanlegging, organisasjons- og informasjonsarbeid, markedsføring med mer. NTNU i Ålesund har en rekke studentarrangement i løpet av året, blant annet gründerdagen, næringslivsdagen, nyttårsball, turer, kurs, idrett og festivalen U.-KA for å nevne noen. I tillegg har studentene en sosial samlingsplass på campus, Banken studenthus.

Mer om studentlivet i Ålesund
 

Livet som sykepleierstudent ved NTNU

Livet som sykepleierstudent ved NTNU

Lurer du på hvordan livet som sykepleiestudent ved NTNU egentlig er? Sjekk ut NTNU neste stopp - NTNU sin instagramkonto for studenter. Her treffer du blandt andre Marie og Ola som studerer sykepleie på Gjøvik, og Helga som studerer sykepleie i Trondheim. Du får også se hvordan studentene ved NTNU opplever livet som student, og også få med deg noen tips og triks til ditt studentliv her. Du får også mulighet til å stille spørsmål til studentene som allerede går på utdanningen du har blitt tatt opp til.