Internship

Internship

Tidligere interns

 • Portrett Anna

   

   

  Gjennom innovasjonspraksisen fekk eg større innsikt i  næringslivet i regionen og fekk møte mange interessante folk og bedrifter. Eg lærte også mykje om meg sjølv og mi rolle i eit slikt prosjekt. Var veldig gøy og spennande så anbefaler alle å søke!

  – Anna, innovasjonspraksis hos Sparebanken Møre

 • portrett lars

   

   

   

  Jeg har lært hvordan jeg kan utfordre meg til å gjøre ting som er utenfor min komfortsone. Anbefaler alle til å søke fordi man sitter igjen med så mye etter internship!

  – Lars, internship hos NExTdigital

 • Portrett Håvard

   

   

  Internshipet gav meg relevant arbeidserfaring og mulighet til å bygge faglig nettverk. Jeg har lært mer om meg selv og hva jeg ønsker å jobbe med i fremtiden. Etter endt internship fikk jeg tilbud om jobb.

  – Håvard, internship hos Sherpa Økonomi

 • Portrett Aleksandra

   

   

   

  For meg var internship en mulighet til å bruke det jeg lærte på skolebenken i praksis, men også en etterlengtet måte å finne karriere retningen som passet meg best. En super mulighet til å utfordre seg selv, bygge nettverk, og virkelig utnytte utdanningen ved NTNU til det fulleste. Grip sjansen!

  – Aleksandra, internship hos NExTdigital

 • Portrettbilde Jasper

   

   

          Å være i innovasjonspraksis hos Sparebank Møre, var en av de beste tingene som har skjedd gjennom studiet. Gjennom et halvt år har jeg fått en dypere forståelse for entreprenørskap, utvidet nettverket mitt og fått innsikt i hvordan arbeidsmarkedet fungerer. Det er en god start på arbeidslivet og anbefales på det sterkeste!

  – Jasper, innovasjonspraksis hos Sparebanken Møre

 • Portrett Lisa Mari

   

   

   

  For meg var innovasjonspraksis en veldig fin mulighet til å utforske arbeidslivet. Her fikk jeg utfordret meg på mange ulike områder, noe som jeg ikke hadde hatt muligheten til fra skolebenken. En fikk møte mange hyggelige og inspirerende mennesker, som lot oss delta på utrolig mye spennende innenfor næringslivet. Anbefales på det sterkeste å søke!

  – Lisa Mari, innovasjonspraksis hos Sparebanken Møre

 • Portrettbilde Sara

   

   

   

  Internshipet ga meg gode muligheter for å teste ut teori i praksis, samt gi meg relevant erfaring for arbeidslivet. Videre ble jeg godt kjent med næringslivet i regionen og møtte mange inspirerende folk og bedrifter! Internship hos Pir var en av de beste opplevelsene jeg fikk i studenttiden!

  – Sara, internship hos Pir

 • Portrett Linus

   

   

     Det jeg fikk ut av innovasjonspraksisen jeg hadde hos SBM var mye. Jeg fikk muligheten først og fremst til å se hvordan de i banken jobber, samtidig som de som jobbet der var veldig åpne og genuint interesserte i våre meninger rundt temaet vi jobbet med. Så det jeg tar med meg fra innovasjonspraksisen er først og fremst erfaringen med å jobbe med et konkret prosjekt. Samtidig som det har åpnet synet mitt rundt hvordan det er å jobbe i bank, hvor de ansatte faktisk er helt vanlige folk som alltid ønsker å lære noe nytt.

  – Linus, Innovasjonspraksis hos Sparebanken Møre

 • Portrett Kristen

   

   

  Internship i Talmoe AS var enormt lærerikt og spennende. Jeg fikk utrolig mye ut av internship perioden, med høy læringskurve og hjelp fra  flinke veiledere. Jeg anbefaler internship på det sterkeste!

  – Kristen, internship hos Talmoe AS

Internship

Vil du prøve deg i arbeidslivet?

Gjennom studiepoenggivende internship i utviklingsorienterte og innovative organisasjoner, får du teste de mange spennende mulighetene arbeidslivet har å tilby. 

Et internship er en mulighet til å bli kjent med arbeidsoppgavene i en organisasjon. Men det er også en mulighet til å utvikle deg og lære mer om deg selv.

Som intern blir du fulgt opp av veileder fra NTNU og du har felles samlinger med andre interns som fokuserer på refleksjon, karriereutvikling og personlig utvikling. Kanskje finner du drømmejobben? 

Internship tilbys i 6. semester til studenter som går Bachelor i økonomi og administrasjon og Bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse.


Søknadsprosessen

Gjennom karrieredager og veiledninger forberedes du til å selge inn din kompetanse på best mulig vis. I 5. semester får du vite hvilke bedrifter/organisasjoner du kan søke deg til, før du sender CV og søknad til IIF. 

Du vil bli kalt inn til et forberedende kort intervju med IIF, hvor du får tilbakemeldinger både på CV og søknad, samt hvordan du fremstår i en intervjusituasjon.  

Som i det virkelige liv er det ikke alle som får tilbud, men etter søknadsprosessen vil du uansett sitte igjen med mye kunnskap om hvordan du kan fremstille deg selv best mulig overfor arbeidslivet.  


Emnebeskrivelser 

Emnebeskrivelsen av internship-faget finner du her:

Kontakt oss

Kontakt oss

internship@iif.ntnu.no

Student i internship?

Student i internship?

Vil du vite mer om muligheten for å ha en student i internship?

Les mer her

Internship 2023

Internship 2023

Studenter som snakker sammen
Våren 2023 har vi 33 studenter i internship.

Les mer

Internship 2022

Internship 2022

Våren 2022 hadde vi 16 studenter i internshp i 6 ulike bedrifter. 

Finn ut mer