Avansert klinisk sykepleie

Videreutdanning deltid 2 år - Gjøvik og Ålesund

Avansert klinisk sykepleie


Det er ikke lenger opptak til videreutdanningen i avansert klinisk sykepleie. Vi tilbyr imidlertid en master i klinisk sykepleie, der avansert klinisk sykepleie inngår som en egen studieretning. Les mer på nettsiden til master i klinisk sykepleie.

 

Om avansert klinisk sykepleie

Avansert klinisk sykepleie omhandler avansert breddekompetanse innenfor sykepleiefaget. Du vil få kompetanse til å gi pasienter med akutte, kroniske og komplekse sykdomstilstander helsetjenester på en sikker måte.


Jobbmuligheter og videre studier

Etter endt utdanning vil du ha avansert kunnskap innen sykepleie med muligheter til arbeid både innen spesialist- og kommunehelsetjenesten.

Du kan også bygge på videreutdanningen med en master i klinisk sykepleie ved NTNU. Masterstudiet gjør deg kvalifisert til å gjennomføre og lede fagutvikling og innovasjon, samt å initiere praksisnær fagutvikling og forskningsaktivitet i egen virksomhet.


Videreutdanningens oppbygging

Videreutdanningen i avansert klinisk sykepleie går på deltid over fire semestre, og består av teoretiske og praktiske emner. 


Studieveiledning

Vi har studieveiledere både i Gjøvik og Ålesund. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om videreutdanning i avansert klinisk sykepleie.   

ID: 1273379250 Krysspublisert Nyhetsartikkel

Lurer du på noe?

Studentene deler fra studentlivet, og svarer på spørsmål på Instagram: @ntnustudent


Ofte stilte spørsmål og svar om opptaket


Studiestart 2020: Vi gleder oss til å ønske våre nye studenter velkommen til immatrikulering 10. august 2020.
Høsten 2020: Det blir undervisning på campus. Det legges til rette for en kombinasjon av digitale forelesninger, gruppeaktiviteter og faglige treff. Husk å ta vårt obligatoriske kurs i smittevern.