<h1 class="display-custom pb-4">Studiemiljø</h1>

Bygg- og miljøteknikk - masterstudium (sivilingeniør) (2-årig)

Studiemiljø

Studiemiljø i Trondheim

Studiemiljø i Trondheim

Linjeforening

Linjeforening

Hennes Majestet Aarhønen er linjeforeningen til bygg- og miljøteknikk. Linjeforeningen arbeider for at studentene ved bygg- og miljøteknikk får et bedre studentliv gjennom faglige og sosiale arrangementer. Linjeforeningen har flere underkomiteer som du kan bli medlem i. 

Arrangementer som HM Aarhønen arrangerer gjennom studieåret er blant annet fadderuke, bedriftspresentasjoner, hyttetur, quizturnering og immatrikuleringsball. 

Linjeforeningen har en egen hytte, Aarhønehytta, i Selbu og egen kjeller, Aarhønekroa, som studentene har tilgang til. 

Bygg- og miljødagen

Bygg- og miljødagen

Hvert år arrangeres Bygg- og miljødagen (BM-dagen). BM-dagen er et arrangement for studenter, næringsliv og ansatte ved NTNU. Her får du inspirerende innlegg fra bedrifter innenfor byggenæringen og du får mulighet til å snakke med ansatte fra bedriftene på bedriftsmesse.

Krysspublisert:ID: 1285068992

Strindens Prominadeorkester på Immatrikuleringen. Foto.
Strindens Promenade Orchester på Immatrikuleringen Foto: Kai T Dragland/ NTNU

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby. Trondheim har over 210 000 innbyggere og over 37 000 studenter som setter sitt preg på byen. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.
​​​​​​
 Finn en studentaktivitet

Studiemiljø i Gjøvik

Studiemiljø i Gjøvik

Linjeforening Gjøvik

Linjeforening

Studentene ved teknologi- og ingeniørfag ved NTNU i Gjøvik har en egen linjeforening, Ing:a. Foreningen arrangerer faglige og sosiale aktiviteter som karrieredager, gjesteforelesninger, gokart, curling og bowling.

Undervisning digitale byggeprosesser

Undervisning

Undervisningen skjer i moderne auditorier og laboratorier. Du har også tilgang på lesesalsplasser, grupperom og datasaler.

Prosjektstøttet undervisning

Byggeaktiviteter gjennomføres nesten alltid som prosjekt, der fageksperter samarbeider om gode løsninger. I studieretningen vil mye av innsatsen være prosjektstøttet arbeid basert på virkelige byggeprosjektet. Dette vil gi både faglige erfaringer og samarbeidserfaringer som er nyttig for å gjøre en god jobb etter endt utdanning.

Det legges opp til et nært samarbeid med byggenæringen, myndigheter, og utviklere av programvare og digitalt teknologi.

Samarbeid og gruppeundervisning

Det er mye gruppearbeid hvor studentene presenterer for hverandre underveis. 

Fritid NTNU i Gjøvik

Fritid

På NTNU i Gjøvik finnes organiserte studentgrupper for enhver. Har du lyst til å engasjere deg, er mulighetene mange. Om du er interessert i amerikansk fotball, journalistikk, ølbrygging, film eller hva det måtte være – du finner garantert likesinnede.

Studenthuset på Gjøvik, «HUSET», er et sosialt samlingspunkt for Gjøvikstudentene. Her finner du pub/kafé og konsertscene. «HUSET» drives av frivillige studenter, og har et allsidig tilbud med ukentlige arrangementer, fra quiz og bingo til temafester og større konserter.

Studiemiljø ved NTNU i Gjøvik

Som student på NTNU i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø med cirka 4 000 studenter. Når du studerer er det viktig å trives både faglig og sosialt. Gjøvik er et studiested hvor det er lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieretning, og du får tett og god kontakt med forelesere og fagmiljø.
​​​​​​
 Studentlivet i Gjøvik →

SoMe

 

FÅ INFORMASJON OG STILL SPØRSMÅL OM STUDENTLIVET PÅ NTNU

​ Snapchat​ TikTok    Instagram  YouTube​