UngKlima gjengen

Om UngKlima

UngKlima er et prosjekt med formål om å bedre ungdoms forståelse om klima, gjennom lettfattige artikler, skolebesøk, skoleoppgaver, filmer og andre medier. Prosjektet ble startet som et samarbeid mellom Trondheim Kommune og NTNU sommeren 2021, og er underlagt forskningssenteret NTRANS.

I tillegg har UngKlima tett samarbeid med redaksjonen i UngEnergi. Se deres nettside her: ungenergi.no. I likhet med UngEnergi er alt av innhold, design og de fleste animasjonene laget av ungdom for å gjøre informasjonen mindre teknisk og enklere å forstå.

Interessert å å jobbe med oss?

Går du på videregående skole, eller har begynt på studier, og har lyst til å jobbe med klima og bærekraft på deltid framover?

UngKlima er en ny satsing hvor unge lager godt og lettfattelig innhold om klima for ungdom. Vi søker deg som har interesse for klima – og har lyst til å lage skriftlig og grafisk innhold for nettsider og andre kanaler, eller fortelle levende og godt om klima i klasserommet. Formålet er å formidle kunnskap om tema rundt klima til ungdom.

Vi søker flere unge personer til de ulike rollene/oppgavene. Arbeidsstedet er Trondheim/Gløshaugen. For mer informasjon om stillingen klikk på knappen under.

 

Se stilling for UngKlima her

Logo