Studiemiljø

Datateknologi - masterprogram (sivilingeniør) 5-årig - Trondheim

Studiemiljø

 Student i Trondheim ​​​

Foto av hovedbygningen på NTNU i Trondheim.

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby. Trondheim har over 200 000 innbyggere og 33 000 studenter som setter sitt preg på byen. Basen for mange er Studentersamfundet. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.

Hos oss får du en praktisk og allsidig ingeniørutdanning med tett oppfølging av ditt fagmiljø. Som bachelorstudent blir du en del av et stort og mangfoldig studiemiljø hvor du kan ta del i mange aktiviteter. Undervisningen skjer i moderne undervisningslokaler og digitale laboratorier hvor det blir lagt stor vekt på praktiske utviklingsoppgaver, samarbeid i team og studentaktive læringsformer. Studieprogrammet har 155 studieplasser i Trondheim.

Programmeringskonkurranser

Som datastudent er det er en rekke konkurranser du kan engasjere deg i. For å delta på konkurransene trenger du ikke kunne mer enn det du lærer under første året på datastudiet. Dette er noen av konkurransene en kan delta på:

  • IDI Open - Programmeringskonkurranse.
  • NCPC - Nordic Collegiate Programming Contest.
  • Bekk Robocup - Bekk sin robotkonkurranse

Linjeforeningen

Vi har en aktiv linjeforening - Abakus. Linjeforeningen er en sosial møteplass og organiserer sin egen fadderordning.

Tilbud for kvinnelige studenter

Som kvinnelig student får du tilbud om å være med i Ada-prosjektet. Ada arrangerer sosiale og karriererelevante arrangementer for kvinnelige studenter ved teknologiutdanningene på NTNU med lav kvinneandel.

Krysspublisert - Trondheim - ID: 1290570129

Trondheim

Byen som preges av studenter

Mange studenter i publikum på konsert. Foto.

Trondheim er Norges tredje største by og hjem for hele 33 000 studenter. Trondheim har lenge vært kjent for å være landets beste studentby, med en unik studentkultur preget av frivillighet. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.

→ Mer om studentlivet i Trondheim

Følg NTNU teknologi på sosiale medier

Følg NTNU teknologi på sosiale medier

Facebook ikon. illustrasjon     Snapcat ikon. Ilustrasjon     YouTube ikon. Illustrasjon     

Bunnlinje med strek


Se andre studieprogram ​​​​​​​