Industriell kjemi og bioteknologi

MASTERPROGRAM (SIVILINGENIØR), 5-ÅRIG, TRONDHEIM

Industriell kjemi og bioteknologi

– Studiemiljø

 

De første ukene på sivilingeniørstudiet innebærer mye moro. Allerede første dag blir du høytidelig tatt opp ved universitetet gjennom en immatrikuleringsseremoni. Etter immatrikuleringen tar studentene fra andre årskurs over med et skreddersydd fadderopplegg.

Dette kan for eksempel være:

  • Fotballkamper
  • Volleyballturnering
  • Grillfester
  • Knallforelesning
  • Faddergruppevorspiel
  • Tur i bymarka
  • Boksalg

Hver høst arrangeres det i tillegg rebusløp og gallafest til ære for de nye studentene. I den første skoleuken arrangeres det et lite prosjektarbeid, der du kan gjøre deg kjent med både universitetet og de andre studentene i faddergruppen.

Fadderne arrangerer omvisninger og hjelper deg med hva det skal være av praktiske ting. De bistår med alt fra omvisning i Trondheim sentrum, til anskaffelse av pensumbøker og hybler.

Alt dette gjør at du lett blir kjent med både studentene i klassen og studiemiljøet på NTNU. Du vil følge den samme klassen gjennom hele studiet, og du vil bli bedre og bedre kjent med klassekameratene etter hvert.


Høiskolens Chemikerforening (HC)

Høiskolens Chemikerforening (HC)

Bilde: Studentene ved sivilingeniørutdanningen industriell kjemi og bioteknologi har sin egen linjeforening, Høiskolens Chemikerforening (HC)

Studentene ved sivilingeniørutdanningen industriell kjemi og bioteknologi har sin egen linjeforening, Høiskolens Chemikerforening (HC). De arrangerer blant annet gallafester, musikal, konkurranser og bedriftsmøter – les mer på HCs nettsider.


Samarbeidsforum

Samarbeidsforum

Et aktivt samarbeid mellom næringslivet og Fakultet for naturvitenskap og teknologi ved NTNU.

Aktiv studentkontakt
Studentkontakt er et av hovedformålene for Samarbeidsforumet, gjennom blant annet oppfølging av studenter, bedriftsbesøk, sommerjobber, prosjekter og masteroppgaver i samarbeid med de aktuelle medlemsbedriftene.

Besøk våre nettsider

Linjeforeningen: