Studiemiljø

Bachelor i digital forretningsutvikling - Trondheim

Studiemiljø

Student i Trondheim

Foto av hovedbygningen på NTNU i Trondheim.​​​​​​​

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby. Trondheim har over 200 000 innbyggere og 33 000 studenter som setter sitt preg på byen. Basen for mange er Studentersamfundet. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.

Hos oss får du en praktisk og allsidig utdanning med tett oppfølging av ditt fagmiljø. Gjennom hele studiet jobber du kontinuerlig i grupper sammen med andre medstudenter. Gruppene følges jevnlig opp av faglærer, slik at du får et godt læringsutbytte av prosjektarbeidet. Studieprogrammet har 63 studieplasser i Trondheim.

Linjeforeningen

Du blir en del av et stort og mangfoldig studiemiljø hvor du kan ta del i mange aktiviteter. Digital forretningsutvikling (DigFor) har en aktiv linjeforening - TIHLDE. Linjeforeningen er en sosial møteplass og organiserer sin egen fadderordning.

Krysspublisert - Trondheim - ID: 1290570129

Trondheim

Byen som preges av studenter

Mange studenter i publikum på konsert. Foto.

Trondheim er Norges tredje største by og hjem for hele 33 000 studenter. Trondheim har lenge vært kjent for å være landets beste studentby, med en unik studentkultur preget av frivillighet. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.

→ Mer om studentlivet i Trondheim

Følg NTNU teknologi på sosiale medier

Følg NTNU teknologi på sosiale medier

Facebook ikon. illustrasjon     Snapcat ikon. Ilustrasjon     YouTube ikon. Illustrasjon     

Bunnlinje med strek


Se andre studieprogram ​​​​​​​