Hva lærer jeg

Bachelor i digital forretningsutvikling - Trondheim

Hva lærer du?

Vil du lære hvordan digitale løsninger kan danne grunnlag for nye forretningsidéer og effektiv forretningsdrift? 

Det er et økende behov for tverrfaglig kompetanse i dagens digitale samfunn. Forretningsutviklere med teknisk og økonomisk kompetanse er særlig etterspurt for å bidra i prosessen med å analysere og videreutvikle virksomheter. Vi lærer deg hvordan smart anvendelse av IT kan være et hjelpemiddel og godt verktøy for utvikling av forretningsvirksomheten og for de som jobber der.

I dette studiet lærer du å planlegge prosjekter og lede prosesser hvor målet er å effektivisere arbeidsprosesser og iverksette digitale løsninger for bedrifter. Du lærer også hvordan du skal kommunisere med ledere, ansatte, økonomer og teknologer for å bidra til at endring og bærekraftig omstilling kan bli vellykket.

Du lærer å kombinere informatikk, økonomi, markedsføring, entreprenørskap og endringsledelse med praktisk erfaring og gruppearbeid. Sentrale temaer i studiet er digital transformasjon, digital strategi, digitalt entreprenørskap, informasjonssikkerhet, produktutvikling, datastøttet samhandling, prosjektledelse og forretningssystemer.

I siste studieår kan du velge mellom en rekke valgfag. Blant annet kan du velge flere programmerings- eller økonomifag slik at du får spesialisert deg innenfor ditt interesseområde.
​​​​​​​

IE-banner Jævli flink


​​​​​​​Fremtiden trenger Jævli flinke ingeniører og teknologer​​​​​​​

Kvinner verden over er underrepresentert innen teknologi, ingeniør og realfag. Derfor har vi på NTNU laget serien Jævli flink pike. Her får du et innblikk i studiehverdagen til 12 teknologistudenter ved NTNU.
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​Spilleliste Jævli flink sesong 1 og sesong 2 på YouTube