Magnetisk MR-avbildning

Masterprogram 2-årig, Trondheim

Magnetisk MR-avbildning

Jobbmuligheter

Jobbmuligheter

Master i medisinsk MR-avbildning innebærer fordypning og spesialisering i MR og MR-fysikk, og vil i tillegg gi teoretisk kunnskap og praktisk erfaring med prosjektarbeid og forskning.

Radiografer med denne utdanningen kan ta og få større ansvar og flere arbeidsoppgaver ved bildediagnostiske avdelinger innen eksempelvis protokollutvikling, kvalitetssikring og forskningsprosjekt.

Etter endt utdanning oppfyller du det formelle kompetansekravet for prosjektleder ved søknad til REK om godkjenning av forskningsprotokoller. Utdanningen kvalifiserer til opptak til PhD-studier innen relevante fagfelt.

 

Karrieretjenesten og NTNU Bridge (krysspublisert)

Karriereveiledning – hva kan jeg bli?

NTNU Karriere kan hjelpe deg med å sortere dine muligheter, og tilbyr blant annet kurs, foredrag og veiledning innenfor områdene utdanningsvalg, å være ny student, studie- og eksamensteknikker, bevisstgjøring av kompetanse og jobbmuligheter.


Utdannelse og jobbmuligheter

7000 tidligere studenter har fortalt oss hvordan det har gått med dem etter de ble uteksaminert fra NTNU.


Praksisplasser og jobber

NTNUs studenter er svært attraktive for arbeidslivet. Det lønner seg å komme i kontakt med arbeidslivet før studiene er ferdig. NTNU Bridge kobler NTNU-studentene og arbeidslivet i samarbeid om tema til oppgaver, praksisplasser og jobber.


Bruk NTNU Alumni-nettverket

NTNU Alumni vil være nyttig for deg som student og videre gjennom hele din karriere. Du kan dra nytte av tidligere studenters erfaringer og få innblikk i arbeidslivet nasjonalt og internasjonalt. 


Deling! Ikke rør!!!!Doktorgradsutdanning (ph.d.)

Doktorgradsutdanning (ph.d.)

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

En ph.d. er det høyeste nivået for formell utdanning i Norge.

En doktorgrad fra NTNU kvalifiserer deg for ledende arbeid innen næringsliv, forvaltning, høyere utdanning og forskning.