Studiemiljø

Bachelor i webutvikling - Gjøvik

Studiemiljø

Som student på NTNU i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø. Her er det lett å bli kjent med medstudenter, både på ditt eget studie og på andre studieretninger. Du får også tett og god kontakt med forelesere og fagmiljø.

På NTNU i Gjøvik finnes organiserte studentgrupper for enhver. Har du lyst til å engasjere deg, er mulighetene mange. Om du er interessert i amerikansk fotball, journalistikk, ølbrygging, film eller hva det måtte være – du finner garantert likesinnede.

Studenthuset på Gjøvik, «HUSET», er et sosialt samlingspunkt for Gjøvikstudentene. Her finner du pub/kafé og konsertscene. «HUSET» drives av frivillige studenter, og har et allsidig tilbud med ukentlige arrangementer, fra quiz og bingo til temafester og større konserter.

en gruppe faddere sitter på en benk med armene i været. foto
Foto: Geir Olsen / NTNU

Fadderuka

Studieåret starter med Fadderuka, en fartsfylt uke full av aktiviteter som skal hjelpe deg som fersk student på plass i en ny by, og i en ny studietilværelse. At du ikke kjenner noen fra før spiller ingen rolle, du blir ivaretatt av faddere som viser deg rundt og hjelper deg å bli kjent med både campus og medstudenter.

Linjeforeningen

Darling er linjeforeningen til interaksjonsdesignstudentene ved NTNU i Gjøvik. Linjeforeningen styres av studentene og står for både sosiale og faglige arrangementer gjennom studieåret. Å bygge bro mellom studier og arbeidsliv er viktig, derfor organiserer linjeforeningene også karrieredager. 

Undervisning

NTNU i Gjøvik består av flere bygninger plassert i åpne omgivelser i gangavstand til Gjøvik sentrum. 

Institutt for design ligger i Mustad næringspark sammen med et mangfold av bedrifter. Her blir du del av et åpent, inkluderende og inspirerende fellesskap som i tillegg byr på gode muligheter for samarbeid med næringslivet. 

Som student her har du tilgang på kantiner, moderne klasserom, designverksted og oppholdsrom for gruppearbeid, avslapping og selvstudium.

Knutepunktet for all aktivitet på campus er Gneisbygget med bibliotek, bokhandel, studentsamskipnaden, studenttorget og kantine.

Utstyr, rom og laber

Undervisningen skjer i moderne auditorier og laboratorier. Studentene har blant annet mac-lab, kodehjørne, design-verksted, fargelaboratorium, felles arbeidslokale, og grupperom.

Student i Gjøvik - her finner du nyttige lenker og informasjon om studielivet i Gjøvik.