Bachelorprogram - 3-årig, Gjøvik

Interaksjonsdesign

Om interaksjonsdesign

Det er krevende å designe brukervennlige og effektive IT-løsninger. Studiet i interaksjonsdesign, også kalt UX-design (user experience design), handler om å lære å designe applikasjoner og webløsninger som er brukervennlige, inkluderende, inspirerende, nyttige, og sosialt og etisk ansvarlige.

Opptakskrav

Søknadsfrist 15. april 2018

Generell studiekompetanse eller realkompetanse.

For å søke opptak til studiet må du registrere søknad på Samordna Opptak innen 15. april (fristen er 1. mars for noen søkergrupper).

Jobbmuligheter

Fullført studium kvalifiserer til arbeid som interaksjonsdesigner eller andre former for designrelatert arbeid i interaksjonsdesignbyråer, programvareutviklingsmiljøer, konsulentselskap, designbyråer, kommunikasjonsbyråer, reklamebyråer, forlag, aviser, kringkasting, eller andre virksomheter innen privat og offentlig sektor

Studiets oppbygging

Dette studiet passer for deg som har en interesse for mennesker, design og teknologi og liker kombinasjonen av teoretiske oppgaver og praktisk arbeid. Gjennom hele utdanningen vil du møte emner som kombinerer ulike arbeids- og læringsmetoder, samt prosjekter som krever at du kombinerer kunnskap og ferdigheter på tvers av emner.

Studieveiledning

Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere.


10 gode grunner til å velge NTNU

Fakta

Gradsnavn: Bachelor i interaksjonsdesign
Studieprogramkode: BIXD
Studiepoeng: 180
Studiekode: 194 264
Undervisningsform: Heltid

Fakultet for arkitektur og design
Institutt for design

Sted: Gjøvik
Søknadsfrist: 15. april