Studiemiljø

Årsstudium i produktdesign og teknologi - Gjøvik

Studiemiljø

Gjøvik

Studieby med nærhet til alt

Studenter som spiller Scrabble.
Anders Gimmestad Gule/NTNU

Gjøvik er Innlandets største by med 30 000 innbyggere, men likevel passe stor, med gangavstand til det meste fra campus. Som student i Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø med 3800 studenter.

Mer om studentlivet i Gjøvik


Studiemiljø i Gjøvik

NTNU Gjøvik har åpne omgivelser, og ligger i gåavstand fra Gjøvik sentrum. I Gjøvik er det i gjennomsnitt ett kulturelt arrangement hver eneste dag i løpet av et år. Sentralt beliggende i byen har du Fastland, hvor du kan bade og sole deg om sommeren, og stå på skøyter og ski om vinteren. Du kan klatre i den historiske fjellhallen, som ble bygd i anledning OL i 1994, eller spille Frisbeegolf på en 18 hulls skogsbane. 

Gjøvik er et studiested hvor det er lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieprogram. Du får også tett oppfølging av forelesere og fagmiljø. Du deltar i undervisning i moderne auditorier og laboratorier. Du har tilgang til modellverksted, lesesalsplasser og grupperom.

Studentene ved teknologi- og ingeniørfag ved NTNU i Gjøvik har en egen linjeforening, ING:a. Det blir jevnlig arrangert faglige og sosiale aktiviteter i regi av linjeforeningen, som karrieredager, bedriftspresentasjoner, gokart, curling, bowling og nyttårsball m.m.

Følg Ing:a i sosiale medier
 

         Facebook      Instagram


NTNUI

NTNUI er Norges største idrettslag og tilbyr en rekke aktiviteter. Enten du vil drive med en idrett for det sosiale, holde deg litt i form eller satse seriøst, vil du finne noe som passer for deg.


I serien Jævli flink får du innblikk i studiehverdagen til seks teknologistudenter ved NTNU. Se serien på YouTube.