Teknologidesign og ledelse

Årsstudium, Gjøvik

Teknologidesign og ledelse

– Jobbmuligheter

Årsstudiet gir deg grunnleggende kunnskap om formgivning, estetikk, materialer, tegning, digitale tegneprogrammer, produktutvikling, produksjonsprosesser, produksjonsstyring, merkevarebygging og ledelse i teknologibedrifter. Hvis du kombinerer ditt årsstudium i teknologidesign og ledelse med arbeidserfaring eller bygger videre med en bachelor, vil du ha gode muligheter i arbeidslivet. 

Du kan for eksempel jobbe som 

  • produktdesigner
  • konseptutvikler  
  • prosjektleder
  • ​​​​​​​kvalitetssikrer 

Karrieretjenesten og NTNU Bridge (krysspublisert)

Karriereveiledning – hva kan jeg bli?

NTNU Karriere kan hjelpe deg med å sortere dine muligheter, og tilbyr blant annet kurs, foredrag og veiledning innenfor områdene utdanningsvalg, å være ny student, studie- og eksamensteknikker, bevisstgjøring av kompetanse og jobbmuligheter.


Praksisplasser og jobber

NTNUs studenter er svært attraktive for arbeidslivet. Det lønner seg å komme i kontakt med arbeidslivet før studiene er ferdig. NTNU Bridge kobler NTNU-studentene og arbeidslivet i samarbeid om tema til oppgaver, praksisplasser og jobber.


Bruk NTNU Alumni-nettverket

NTNU Alumni vil være nyttig for deg som student og videre gjennom hele din karriere. Du kan dra nytte av tidligere studenters erfaringer og få innblikk i arbeidslivet nasjonalt og internasjonalt.