Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap

Fakultet for medisin og helsevitenskap

Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap

Studenter i bevegelsesvitenskap.
Foto: Kim Sørenssen/NTNU

Koronaviruset: Oppdatert informasjon om NTNUs håndtering av koronaviruset finner du på www.ntnu.no/korona
Høsten 2020: Det blir undervisning på campus. Det legges til rette for en kombinasjon av digitale forelesninger, gruppeaktiviteter og faglige treff.

Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap (INB) er tverrfaglig sammensatt og driver utdanning og forskning innen en rekke medisin og helsefag. Vi bidrar inn i medisinerutdanningen, og har ansvar for bachelorprogram i audiologi, bevegelsesvitenskap, ergoterapi og fysioterapi, International Master of Science in Physical Activity and Health, og etter- og videreutdanningen Topptrener II. Vår forskning fokuserer på helsefremming, forebygging, behandling, rehabilitering, og translasjonsforskning relatert til nervesystemet, sanseorganene og bevegelsesapparatet, og forhold som påvirker helse, funksjon og prestasjon.

Vår ambisjon er: Gjennom tverrfaglig samarbeid skaper Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap ledende og framtidsrettet utdanning og forskning for bedre helse og funksjon.

Ambisjon og strategi

Instituttet er en del av Fakultet for medisin og helsevitenskap

space

 

 

Kontakt

Kontakt

   +47 73 59 20 20

  kontakt@inb.ntnu.no

  Studiehenvendelser:
+47 73 55 91 50 
studier@inb.ntnu.no

Denne besvares innenfor vanlig arbeidsuke. Det vil si man-fre kl 08-15. Ved stor pågang kan det ta inntil 3 virkedager før du får svar. Ved henvendelse oppgi din kontaktinformasjon: Fullt navn, epost, mobilnr og hvilket studieprogram du tilhører. Instituttet kan ikke svare på spørsmål om opptak og supplering, dette må rettes til opptak@ntnu.no.

  Ledelse og administrasjon

  Ansatte

  Om instituttet

 


Besøksadresse: 3.etasje, Nevro Øst, Edvard Griegs gate 8 , 7030 Trondheim

 

Postadresse: NTNU, Fakultet for medisin og helsevitenskap, 7491 TRONDHEIM