Karusell Aktiviteter

 • Participants of the summer school during a coffee brake

  Buddyprisen tildelt for studentkontaktprosjektet "Lunsjvenn"
 • Oversiktsbilde konferansesal Indiecator med Exciteds stand

  Studenter viser frem spill lagd av studenter på Indiecator 2018
 • Arbeid på gruppe på IDI arbeidsdag

  Full aktivitet på IDI arbeidsdag
 • Robotsumobrying i Ålesund, oversikt over kamparenaen

  Robotex2018 i Ålesund

Prosjekter og aktiviteter

Prosjekter og aktiviteter

Innenfor og i tillegg til de store delprosjektene våre, har vi flere aktiviteter og mindre prosjekter.

Vi stimulerer fagmiljøene ved våre egne institusjoner til å utvikle undervisningen sin gjennom å  lyse ut miniprosjekter der man kan få søtte til å prøve både innovative utdanningsmetoder og velprøvde undervisningsmetoder men som er nye for det enkelte faget. Les mer om tidlgere prosjekter og hvordan du kan søke her. 

Utdanning er på sitt besste ikke bare noe som skjer med studenter, men som skjer i dialog og samarbeid med studentene. Vi er opptatt av å ha med studentene i jobben for å lage fremragende IT-utdanning. Som en del av dette har vi en gruppe studenter fast ansatt hos oss. En av hovedoppgavene deres er å jobbe med IDI arbeidsdag.

Studentforeningene viktige samarbeidspartnere for oss. Her kan du lese om hvordan de selv også ser det som viktig å samarbeide med studentforeninger i hele landet for å være påvirkningsagenter for egen studiehverdag. ForenteITforeninger er et initiativ fra studentforeningene ved NTNU, og har fått oppstartssøtte fra Excited. 

Vi jobber aktivt med å bruke masteroppgaver som en del av vår forskning og utviklingsarbeid. Her kan du lese om et eksempel fra master i Informatikk, en mulighetsstudie mot Inspira og smart bruk av digital eksamen. 

Learning through construction er særlig viktig undervisingsmetode for ITstudier. Her er et eksempel fra Ålesund på denne typen aktivitet som engasjerer studentene. Sumobryting for roboter!

Vi bruker også studenter til å få videreutvikle nye ideer til øvinger. I fjor fikk Sigurd og Thomas også sommerjobb. Oppdrag:  bygg dingser som blinker og piper. 

 

 

Studentdrevne prosjekter i samarbeid med Excited

På alle campus Excited dekker,  er vi så heldige at vi har sterke og veldrevene linjeforeninger for studentene i vår målgruppe. Vi samarbeider med disse foreningene,  både direkte og mer indirekte med å støtte opp om arrangementer de uansett ville gjennomført. Like viktig blir det da også å støtte opp om prosjekter som ikke ligger under linjeforeningene. Her kan du lese litt om våre prosjekter i samarbeid med studenter.   

Samarbeid mellom linjeforeninger for ITutdanninger på nasjonalt plan

Studenter fra NORD universitet fikk Excited-støtte til å vise fram spillene sine på en av europas største spillkonferanser.

Spill kan gi kunnskap og læring.  I 2018 vant spill fra Exciteds studieprogram Norwegian Game Awards. Nå har de videreutviklet spillet til å være ledd i opplysningsarbeidet til Leger uten Grenser. I spillet Field Hospital kan du lære om Kolea. 

Delprosjekter

Samarbeidspartnere

Partnere