Senter for fremragende IT-utdanning

Illustrasjonsfoto av læringsaktiviteter innen IT

Ved senter for fremragende IT-utdanning, Excited, jobber vi for:

  • å forbedre utdanningskvaliteten i egne studieprogram gjennom økt studentengasjement, samarbeid med andre campuser og gjennom refleksjon i møte mellom faglærere og studenter.
  • økt motivasjon og kunnskap om egen kompetanse hos våre kandidater gjennom samarbeid med næringen både i utvikling og gjennomføring og kvalitetssikring av våre studier.
  • å tiltrekke oss studenter med forskjellige bakgrunner gjennom å øke kunnskapen hos norsk ungdom om IT og de varierte jobbmulighetene som finnes ved å velge IT som studieretning. 

Excited skal gjøre IT til et attraktivt studievalg for flere.
Norge skal i front på utvikling av innovativ IT-utdannelse!

Her kan du lese mer om store og små aktiviteter ved Excited

 

Aktuelt

Nettverkssamling for undervisere ved Norske spillutdannelser

I oktober møttes 18 undervisere innen fagområdet Spillutvikling i Norge i Bergen til en dags workshop for å fortsette bygging av et nettverk for spill-lærere i Norge. Les mer om nettverket her
 

Exited i NOKUT-podden, "Den om undervisning på tvers av studiesteder"

I august er det Rune Hjelsvold fra Excited som er gjest i NOKUT-podden sammen med Harald Øverby.Temaet i podden er erfaringer fra praksis ved å tilby ett fag på to campus. 
NOKUT-podden 

Studentmiljøprosjekt på IDI i samarbeid med Excited vant årets Buddypris

Våren 2019 intiverterte studentkontaktene ved institutt for datateknikk og informatikk alle studentene til til å få en ny lunsjvenn. Over 120 studenter ville gjerne treffe en student de ikke kjente fra før. Prosjektet ble belønnet med Buddyprisen


Folk

Senterets ledergruppe


Guttorm SindreMonica DivitiniLine KolåsRune HjelsvoldBirgit Rognebakke KrogstieRobin MunkvollIda SortlandTrond AalbergAnniken Karlsen

Alle ansatte Excited

Delprosjekter

Fremside Excited publikasjoner

Publikasjoner


Excited skal spre forskningsresultat til akademiske miljø gjennom vitenskapelige publikasjoner i velrenommerte kanaler innen vårt forskningsområde.

 

Alle publikasjoner 

Samarbeidspartnere

Partners