Excited_undervisere

What Excited is about 

Miniprosjekter

Miniprosjekter

Ønsker du å forbedre et emne eller et studieprogram?

Miniprosjekter gjennom Excited er en mulighet for å få ekstra ressurser til forbedringstiltak i emner eller studieprogram som går ut over normal drift eller administrasjon av undervisning.

Vi i Excited er tilgjengelige for spørsmål, diskusjoner og avklaringer dersom du har en idè men er usikker på hvordan den kan løses. Du har også mulighet for å bruke vår ressurspool av undervisningsassistenter for mindre endringsprosjekter. 

 

Girts Strazdins

Hvor mye har inspirerende oppgaver og ekte kunder å si for motivasjonen i LtC-fag?

Hvor mye har inspirerende oppgaver og ekte kunder å si for motivasjonen til studenter som skal lære systemutvikling? I faget systemutvikling og modellering i Ålesund tok Strazdins motivasjon fra Gamelab-faget ved Nord og studerte om motivasjonen og læring ble forbedret hos studentene når han gikk fra generiske logistikkprogrammer med faglærere i rollen som kunder til å la barneskoleelever være kunder i et prosjekt om å lage dataspill?

Les en artikkel om miniprosjektet her
Les rapporten fra prosjektet
Øystein Nytrø

Interaktive labforeleseinger i Programmeringsspråk

«Logikkbaserte programmeringsspråk og resonnering med beskrankninger krever ofte lang modning. Laboratoriebasert forelesninger og interaktive lærestykker med innebygde øvinger er effektive for å lære ny teori. Omgivelsen Swish krever liten utviklingsinnsats, er intuitiv for brukeren, er lett å tilpasse eksisterende undervisningsmateriell og kan kjøres i alle nettlesere. Vurderingen på eksamen viste at tre uker var nok til at mange studenter behersket både logikkprogrammering og enkel beskrankningsresonnering.»

Workshop for studenter av studenter for å gi ekstra støtte til nye studenter i de tekniske kunnskapene bak spilldesign med mål om å ha bedre tekniske ferdigheter og forståelse når man tar fag på studieprogrammet.

Les hele rapporten
Les rapporten fra prosjektet her

GoForIT

Bilde av Birgit
Birgit Rognebakke Krogstie

GoForIT

Hvilken kompetanse trenger fremtidens IT-profesjonelle i bærekraft? 

Les om GoForIT her

Samarbeidspartnere

Partnere

Arrangementer

Arrangementer

  • IDI arbeidsdag
  • Catch IDI 2023

... se flere arrangementer!

Galleri

Galleri

STUDENTER_SOSIALE_MEDIE