Navigasjon

  • Hopp til innhold
NTNU Hjemmeside NTNU Hjemmeside

ntnu.no

  • Studier
    • Studere på NTNU
    • Finn studieprogram
    • Søke opptak
    • Videreutdanning og deltid
    • Forkurs og oppfriskning
  • Studentliv
    • Student i Gjøvik
    • Student i Trondheim
    • Student i Ålesund
  • Forskning og innovasjon
    • Forskning
    • Innovasjon
    • Satsingsområder
    • Toppforskning
    • Ekspertlister
    • Ph.d.
  • Om NTNU
    • Fakulteter og institutter
    • Sentre
    • Bibliotek
    • Kart
    • Ledige stillinger
    • Arrangement
    • Nyheter
    • Kontakt oss
    • Om NTNU
  1. Ansatte

Språkvelger

English

Anne Kathrine Müller Streitlien

Last ned pressefoto
Last ned pressefoto
Foto:

Anne Kathrine Müller Streitlien

Overingeniør
Institutt for bioteknologi og matvitenskap

anne.k.streitlien@ntnu.no
73559717 91631498 Akrinn, T02.551, Kalvskinnet, Sverres gate 12, 2.etasje
Om Undervisning

Om

Fagfelt/ arbeidsområde

Tilhører teknisk stab i faggruppa "Matvitenskap" ved Akrinn, Kalvskinnet

  • Labkoordinator, HMS- og romansvarlig for kjemilaboratorier tilhørende Matvitenskap, Akrinn. Har blant annet følgende ansvar for kjemilaboratoriene: 
    • Oppdatering av lab-regler, sikkerhets- og arbeidsrutiner
    • Introduksjon, omvisning og opplæring av nye brukere i gjeldende lab-regler og arbeidsrutiner
    • Opplæringsansvarlig på en del labutstyr
    • Kjemikalie- og gassansvarlig (riktig oppbevaring, oppdatering av Eco Archive, deklarasjon og avhending av kjemikalieavfall) 
  • Laboratorieundervisning i Generell kjemi (TKJE1006) Matkjemi 1 (MATV1009), Matkjemi 2 (MATV2001)
  • Leiestedsansvarlig for faggruppe Matvitenskap ved IBT

Bakgrunn

Bachelorgrad i kjemiteknikk fra Trondheim Ingeniørhøgskole, 1990. Arbeidserfaring fra akkrediterte analyselaboratorier, deriblant ved Næringsmiddelkontrollen/ Mattilsynet. Analyseerfaring først og fremst med uorganiske instrumentelle analyser av vann, avløpsvann, jord, plantesaft og div. næringsmidler.

Tilhører faggruppen Matvitenskap ved Institutt for Bioteksnologi og Matvitenskap. Arbeidssted Akrinn, Kalvskinnet, Trondheim.

Erfaring

  • Instrumentelle analysemetoder, f eks AAS, ICP, FIA
  • Kvalitetssikring på lab, god kjennskap til akkrediteringskrav
  • Jordanalyser (jordartsbestemmelse, AL- ekstraksjon med etterfølgende bestemmelse av bl a  pH, fosfor, kalium mm)
  • Næringsmiddelanalyser (Soxtec fettanalyse, Kjeldahl protein)
  • Offentlig saksbehandling (inspeksjon av overnattingssteder, frisører mm)
  • Deltagelse i NTNUs inngåelse av rammeavtale for laboratoriekjemikalier og forbruksmateriale, lab. Deltagelse i anbudsrunde ved innkjøp av analyseinstrumenter.

Undervisning

Emner

  • MATV1009 - Food Chemistry 1
  • MATV2001 - Food Chemistry 2
  • TMAT201P - Internship

NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

  • For ansatte
  • |
  • For studenter
  • |
  • Innsida
  • |
  • Blackboard

Studere

  • Om studier
  • Studieprogram
  • Emner
  • Videreutdanning
  • Karriere

Aktuelt

  • Nyheter
  • Arrangement
  • Jobbe ved NTNU

Om NTNU

  • Om NTNU
  • Bibliotek
  • Strategi
  • Forskning
  • Satsingsområder
  • Innovasjon
  • Organisasjonskart
  • Utdanningskvalitet

Kontakt

  • Kontakt oss
  • Finn ansatte
  • Spør en ekspert
  • Pressekontakter
  • Kart

NTNU i tre byer

  • NTNU i Gjøvik
  • NTNU i Trondheim
  • NTNU i Ålesund

Om nettstedet

  • Bruk av informasjonskapsler
  • Tilgjengelighetserklæring
  • Personvern
  • Ansvarlig redaktør
Facebook Instagram Linkedin Snapchat Tiktok Youtube
Logg inn
NTNU logo