<h1 class="display-custom pb-4">Studiemiljø</h1>

Ingeniørvitenskap og IKT - masterstudium (sivilingeniør) (5-årig)

Studiemiljø

Gobi story studiemiljø mting

 

Studiehverdag mting

Som student på ingeniørvitenskap og IKT vil du være en del av en klasse på omtrent 60 studenter. Man blir godt kjent med sine klassekamerater og på tvers av kull og studieretning. Studiehverdagen er variert og lærerik og det er alltid noe å finne på utenom studiene.

Studentmentor mting

 

Studentmentor

Som ny student får du tildelt en studentmentor. Du blir automatisk med i en mentorgruppe. Studentmentoren er en student fra samme studieprogram som gir deg praktisk informasjon, deler av sine erfaringer og vil være tilgjengelig for å svare på små og store spørsmål om studiet og studentlivet. I mentorgruppen vil dere i felleskap finne fram faglige og sosiale aktiviteter for det første semesteret.

Lurer du på hva mentorene finner på gjennom et semester?

Følg IV Studenten på Instagram:

Hybrida

Linjeforening: Hybrida

Linjeforeningen Hybrida er en svært sentral del av det sosiale- og faglige miljøet på ingeniørvitenskap og IKT. Svært engasjerte medlemmer, et bredt utvalg komiteer og flere årlige arrangementer bidrar til å ivareta den gode trivselen blant våre studenter.

Linjeforeningen har ulike komitéer og interessegrupper som passer alle og enhver, og alle har muligheten til å være med. Disse komitéene og interessegruppene arrangerer ulike arrangementer for studentene som hyttetur og nyttårsball, drifter nettsiden, drar på turer, lager egen studentavis, band og styrer sosiale medier. Jentene på studiet gjennomfører også egne aktiviteter av både faglig og sosial karakter.

Studenter fra Ingeniørvitenskap og IKT feirer 17. mai

Studiemiljø

Fadderperioden

En av Hybrida sine viktigste oppgaver er å arrangere fadderperiode for de nye ingeniørvitenskap og IKT studentene. Faddergruppene består av en gruppeleder og flere faddere fra høyere årskull. Fadderens oppgave er å legge til rette for sosialisering og trivsel blant de nye studentene, og å hjelpe nye studenter med å bli kjent i Trondheim og på NTNU.

Noe som er unikt med Linjeforeningen Hybrida sin fadderperiode er at det er nesten like mange faddere som det er fadderbarn. 

I fadderperioden legges det opp til en rekke arrangementer der hensikten er å bli bedre kjent både innad, på tvers av faddergruppene og på tvers av kull. Opplegget varierer fra år til år, men blant gjengangerne finner vi rebusløp, grilling, idrettsdag, togafest, temafester, spillkveld og en minneverdig hyttetur. 

Lite kan måle seg med den stemningen man opplever gjennom en fadderperiode i Trondheim, og mange ser tilbake på denne perioden som to av de beste ukene de har hatt, der de vil få venner for livet.

To studenter fra Ingeniørvitenskap og IKT forteller om linjeforeningen Hybrida, studentaktiviteter og hvordan det er å begynne som ny student på Ingeniørvitenskap og IKT.

Student i Trondheim mting

Student i Trondheim

Krysspublisert:ID: 1285068992

Strindens Prominadeorkester på Immatrikuleringen. Foto.
Strindens Promenade Orchester på Immatrikuleringen Foto: Kai T Dragland/ NTNU

Trondheim er kjent for sitt gode student- og studiemiljø og har flere ganger blitt kåret til Norges beste studieby. Trondheim har over 210 000 innbyggere og over 37 000 studenter som setter sitt preg på byen. Hva du nå enn liker å gjøre i fritiden, så finner du helt sikkert noe å være med på.
​​​​​​
 Finn en studentaktivitet

SoMe

 

FÅ INFORMASJON OG STILL SPØRSMÅL OM STUDENTLIVET PÅ NTNU

​ Snapchat​ TikTok    Instagram  YouTube​