Studiemiljø

Master i industriell innovasjon og digital sikkerhet

Studiemiljø

Studiemiljø ved NTNU i Gjøvik

Som student på NTNU Gjøvik blir du del av et levende og aktivt studentmiljø. Når du studerer er det viktig å trives både faglig og sosialt. Gjøvik er et studiested hvor det er lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieretning, og du får tett og god kontakt med forelesere og fagmiljø.

  • Student i Gjøvik - her finner du nyttige lenker og informasjon om studielivet i Gjøvik

Fadderuka

Studieåret starter med Fadderuka, en fartsfylt uke full av aktiviteter som skal hjelpe deg som fersk student på plass i en ny by, og i en ny studietilværelse. At du ikke kjenner noen fra før spiller ingen rolle, du blir ivaretatt av faddere som viser deg rundt og hjelper deg å bli kjent med både campus og medstudenter.

 

To geomatikk studenter ønsker nye studenter velkommen under fadderukaFå en bra studiestart med Fadderuka! Foto: Anders Gimmestad Gule

Fritid

På NTNU i Gjøvik finnes organiserte studentgrupper for enhver. Har du lyst til å engasjere deg, er mulighetene mange. Om du er interessert i amerikansk fotball, journalistikk, ølbrygging, film eller hva det måtte være – du finner garantert likesinnede.

Studenthuset på Gjøvik, «HUSET», er et sosialt samlingspunkt for Gjøvikstudentene. Her finner du pub/kafé og konsertscene. «HUSET» drives av frivillige studenter, og har et allsidig tilbud med ukentlige arrangementer, fra quiz og bingo til temafester og større konserter.

Undervisning

NTNU Gjøvik består av flere bygninger plassert i åpne omgivelser i gangavstand til Gjøvik sentrum. Undervisningen skjer i moderne auditorier og laboratorier, og studentene har dessuten tilgang på  lesesalsplasser, grupperom og datasaler i nyrenoverte bygninger.

 

Fire studenter jobber sammen om en oppgaveGruppearbeid på campus. Foto: Kai T. Dragland

G-bygget er knutepunktet for all aktivitet på campus. Her finner du biblioteket, bokhandel, studentsamskipnaden og studenttorget, og selvfølgelig kantina.

Det lyse og åpne atriet i A-bygget er også en sentral samlingsplass. Til daglig er området tilrettelagt for gruppearbeid og leseplasser, men er også en arena for større arrangementer, feiringer, utstillinger og gjesteforedrag.

Linjeforeninger

Linjeforeningene styres av dere studenter, og står for både sosiale og faglige arrangementer gjennom studieåret. Å bygge bro mellom studier og arbeidsliv er viktig, derfor organiserer linjeforeningene karrieredager. Her står en rekke bedrifter på stands og holder presentasjoner, klare for å kapre de beste hodene.

 

Karrieredag med standsKarrieredagene er en glimrende mulighet for å skaffe seg deltidsjobb eller jobb etter studiene. Foto: Anders Gimmestad Gule