Maskiningeniør (deltid)

Maskiningeniør (deltid)

Bachelor i ingeniørfag, maskin - 4-årig, nettbasert, deltid, Gjøvik

studyprogramme-autofacts-portlet

  • BachelorDeltid, 4 år
  • Studiested Gjøvik
  • Opptakskrav Se opptak
  • Studieplasser 20
  • SpråkNorsk
  • Søknadsfrist 15. april
BIMAS-F, Thu Nov 30 15:17:00 CET 2023 | B3

Er du kreativ og interessert i teknologi? Vil du gjøre industrien framtidsrettet?

Du kan lage de nye, smarte løsningene som sørger for lønnsom produksjon og innfrir FNs bærekraftsmål. På maskiningeniørstudiet får du helhetlig kunnskap om system- og produktutvikling innen maskinfaget.

NTNU i Gjøvik tilbyr deltidsstudiet maskiningeniør innen bærekraftig produksjon som et nett- og samlingsbasert studiet over fire år. 

Studiestart 2023

Se informasjon om studiestart

Studiet legger vekt på produktutvikling, valg av riktige materialer og funksjonell design. Du lærer om ulike produksjonsmetoder, beregning av styrke og dimensjonering. I studiet vil du bruke dataverktøy til blant annet 3D-modellering, simulering og 3D-printing.

Les mer om hva du lærer

Maskiningeniører er sentrale i produksjon, prosjektering og drift av nesten alt teknisk utstyr vi omgir oss med. Arbeidet foregår ofte i team sammen med andre ingeniører og andre yrkesgrupper.

Les mer om jobbmulighetene

NTNU Gjøvik har åpne omgivelser, og ligger i gåavstand fra Gjøvik sentrum. 

På samlingene i studiet får du undervisning i moderne auditorier og laboratorier. Du får du tett oppfølging av forelesere og fagmiljø.

Les mer om studiemiljøet

Det nettbaserte deltidsstudiet maskiningeniørstudiet bærekraftig produksjon er skreddersydd for deg vil kombinere arbeid med studier. Studiet er organisert som en deltidsutdanning over fire år. Det tilsvarer en studieprogresjon på 75 % av det som forventes av en heltidsstudent, ca. 30 timer i uken.  Studiet administreres og undervises av ansatte ved NTNU i Gjøvik

Les mer om studiets oppbygning

Opptakskravet til deltidsstudiet maskiningeniør innen industriell design er generell studiekompetanse, matematikk R1+R2 og fysikk 1. Du søker om opptak via Samordna Opptak.

Les mer om opptak og opptakskrav

Vi kan hjelpe deg med utdanningsplaner, fagvalg, jobbrelevans og generelle spørsmål om studieprogrammet. 

Kontakt og veiledning

SoMe


Få informasjon og still spørsmål om studentlivet på NTNU

Snapchat-ikon TikTok-ikon  Instagram-ikon  Youtube-ikon