Studiemiljø

Bachelor i ingeniørfag, bygg

Studiemiljø

Studenter hygger seg ved et bord i kantina
Foto: Geir Mogen/NTNU

Som student på byggingeniør blir du godt tatt imot av linjeforeningen i fadderuken. Det blir jevnlig arrangert sosiale aktiviteter i regi av linjeforeningen, der du får god kontakt med dine medstudenter, også på tvers av årstrinnene.


Studiemiljø i Gjøvik

NTNU Gjøvik har åpne omgivelser, og ligger i gåavstand fra Gjøvik sentrum. Gjøvik er et studiested hvor det er lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieprogram. Du får også tett oppfølging av forelesere og fagmiljø.

Du deltar i undervisning i moderne auditorier og laboratorier. Du har også tilgang på lesesalsplasser, grupperom og datasaler.

I Gjøvik er det i gjennomsnitt ett kulturelt arrangement hver eneste dag i løpet av et år. Sentralt beliggende i byen har du Fastland, hvor du kan bade og sole deg om sommeren, og stå på skøyter og ski om vinteren. Du kan klatre i den historiske fjellhallen, som ble bygd i anledning OL i 1994, eller spille Frisbeegolf på en 18 hulls skogsbane. 

Studentene ved teknologi- og ingeniørfag ved NTNU i Gjøvik har en egen linjeforening, Ing:a. Foreningen arrangerer faglige og sosiale aktiviteter som karrieredager, gjesteforelesninger, gokart, curling og bowling.

Les mer om studiemiljø i Gjøvik.


Studiemiljø i Ålesund

Som student på byggingeniør i Ålesund er det lett å bli kjent med medstudenter, også på tvers av studieprogram. Du får tett oppfølging og god kontakt med forelesere og fagmiljø. NTNU i Ålesund har fine laboratoriefasiliteter, som du også kan benyttes utenom timeplanlagt undervisning og øvingstimer.

Byggingeniør har en egen linjeforening, Aqua Tecta, som arrangerer karriere-dager, gjesteforelesninger og sosiale tilstelninger. 

Med dype fjorder og høye fjell er Ålesund et eldorado for utendørsaktiviteter som klatring, paragliding, skikjøring osv. Ålesund Studentsamfunn, ÅSS, arrangerer mange større arrangement for studenter og har en rekke aktivitetsgrupper som du kan være med i, slik som: Friluftsgruppen, Surfegruppen, Musikkgruppen og Grillgruppen m.m.

 

Les mer om studiemiljøet i Ålesund


Studiemiljø i Trondheim

På byggingeniørstudiet i Trondheim får du en solid og allsidig utdanning med tett oppfølging. Du blir del av et stort og mangfoldig studiemiljø på campus Gløshaugen. Studentene har en aktiv linjeforening, Tim&Shænko. Linjeforeningen bidrar med forskjellige sosiale og faglige aktiviteter gjennom studieåret. Tim&Shænko arrangerer blant annet nyttårsball, tur til Åre, 17.-mai markering og bedriftspresentasjoner. 

Trondheim er frivillighetshovedstaden i Norge. Uansett hva du har lyst til å gjøre finner du en organisasjon som trenger akkurat deg. Å engasjere seg er sosialt, moro og gir deg erfaringer du kan ta med deg videre i livet. I sentrum for mange aktiviteter er Studentersamfundet, hvor høydepunktene er festivalene UKA og ISFiT. Mange studenter på byggingeniørstudiet er medlemmer av studentorganisasjonene Revolve, Propulse og Vortex.

Les mer om studiemiljøet i Trondheim


I serien Jævli flink får du innblikk i studiehverdagen til seks teknologistudenter ved NTNU. Se serien på YouTube.


NTNUI

NTNUI er Norges største idrettslag og tilbyr en rekke aktiviteter i alle 3 studiebyer. Du kan være med på alt fra rumpeldunk til triatlon. Enten du vil drive med en idrett for det sosiale, holde deg litt i form eller satse seriøst, vil du finne noe som passer for deg.


Følg linjeforeningene i sosiale medier
 

I:nga i Gjøvik Aqua Tecta i Ålesund Tim&Shænko i Trondheim

 Facebook  Instagram

 Facebook  Instagram

 Facebook  Instagram