Podkaster fra NTNU

Podkaster fra NTNU

Podcast in English

Podcast in English from NTNU: 63 Degrees North  

De store spørsmålene

De store spørsmålene

Bli litt klokere når det gjelder klima, kunstig intelligens, antibiotikaresistens, hjerneforskning, oljeøkonomien og konspirasjonsteorier. I denne podkastserien møter du i hver episode tre kunnskapsrike forskere som gir deg noen av svarene på de store spørsmålene som driver oss fremover.

Podkast: De store spørsmålene

Diagnose

Diagnose

diagnose logo. Grafisk

En podkast fra St. Olavs hospital – i samarbeid med NTNU.

Vi tar deg med på innsida av universitetssykehuset. Behandlere, pasienter og forskere gir deg kunnskap, historier og perspektiv.

Podkast: Diagnose

Hav, handel og helse

Hav, handel og helse

En podcast fra NTNU i Ålesund. Hav, handel og helse er fokusområdene i utviklingsplanen til NTNU i Ålesund frem mot 2025. Viserektor Annik Magerholm Fet deler i denne podkasten forskning og annet innen fokusområdene hav, handel og helse.

Podkast: Hav, handel og helse

Sikkert og visst

Sikkert og visst

Forskere fra industriell økonomi og teknologiledelse snakker om egne og andres forskningsresultater og dagsaktuelle temaer knyttet til sikkerhet i arbeidslivet. Hver episode tar for seg et tema om sikkerhet, ulykker og reduksjon av risiko på virksomhetsnivå.

Podkast: Sikkert og visst

CERG Podcast

CERG Podcast

Cardiac Exercise Research Group (CERG) studerer effekten av trening som medisin for å behandle hjerte- og livsstilsrelaterte sykdommer.  I CERG-podkasten snakker vi på en enkel og forståelig måte om forskningsprosjektene våre, nye studier vi har publisert, og andre viktige ting som skjer i forskningsgruppa.

Podkast: CERG